čtvrtek 19. prosince 2013

Report z výstavy

Nedávno jsem na facebooku slíbila, že napíši nějaký krátký report z mojí výstavy fotografií, která ještě stále běží, leč pomalu a jistě se blíží do finále. Vystavené fotografie můžete vidět v nekuřácké kavárně CAFISCO do konce letošního roku. A jaké jsou moje fotografické plány do budoucna? Hned po novém roce plánuji zorganizovat výstavu v Brně a kde přesně to bude, nechám ještě chvíli jako překvapení. A další větší výstava odstratuje v květnu 2014 na zámku v Letovicích, který je mým oblíbeným místem a kde vznikla spousta mých fotografií. Tam budete moci vidět i velkoformátové fotografie.








A pokud snad ještě nemáte žádný vánoční dárek a nechce se vám běhat po přeplněných nákupních centrech, přijde na lahodnou kávičku a třeba něco sladkého do kavárny CAFISCO, Bezručova 6 v Blansku, kde můžete dárek vyřešit v příjemné atmosféře této kavárny bez stresu a shonu.

Prima den!

8 komentářů:

  1. A najde se místo na výstavu i v Praze? Prosím, prosím... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako by ty foto, byly dělané do té kavárny na zakázku! Moc dobře se to vše doplňuje. Držím palce do dalších výstav:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji děkuji taky si držím pěsti :-) Mám z toho radost!

      Vymazat
  3. Baru, to je krásné plánování! Tak až budeš mít výstavu v Praze, tak určitě přijdu a už se těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, plán je základ úspěchu. Vypadá to jednoduše, ale prodávat samu sebe je snad nejtěžší obchodní činnost jakou jsem do teď dělala :-)

      Vymazat
  4. Krásné prostředí pro Tvé fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Ať to bude znít jakkoliv nafoukaně, člověk by si měl umět vybírat.

      Vymazat