pátek 6. prosince 2013

Připravena na rok 2014?

Jak si jistě pamatujete, nedávno (15.11.2013) jsem tu veřejně "přiznala barvu", že se mi v životě nedaří tak jak bych si představovala. A vidíte, neuběhl ani měsíc a všechno je jinak. Věci se daly do pohybu, řekla bych, že to byl pěkný fičák, ale rozhodla jsem se pár věcí v mém životě opravdu změnit a vydat se jinou cestou, než jsem si původně myslela, že musím jít. Dostalal jsem příležitost věnovat se tomu, co mě doopravdy baví a tak jsem se pomalu, ale jistě vydala na cestu. Žádný chvat a žádný spěch, protože jak mi napsala jedna moje spřízněná blogová duše ... "všechno má svůj čas". A nemusí hned pršet, stačí, když kape. Ne každý dostane takovou šanci a já se rozhodla ji využít. No a protože plán je základ úspěchu, jak já neustále tvrdím, nechala jsem si na to svoje nové plánování vyrobit můj osobní diář! Asi tušíte, že ho vyráběla Aný, i když na autorské kresbě se podílely další šikovné ruce. Mám z něj fakt velkou radost!


Tohle bohužel ještě není můj vysněný teleobjektiv, je to termohrnek, ten se mě ale bude na focení taky hodit, abych nedopadla jako loni, když jsem v mínus šestnácti stupních fotila zamrzlou řeku a málem u toho přišla o prsty :-) Ten skutečný teleobektiv přijde na řadu hned po novém roce, takže se mám na co těšit. 



 A určitě jste si taky všimli, že jsem všude sjednotila logo s blogem. I Fler dostal novou podobu a bylo na čase pořídit si i nové sofistikovanější vizitky, protože přece jen ne vždy jsou na místě ufoni, které jsem měla původně v logu na Fleru. Takže jsem si udělala pár drobných radostí a můžu vyrazit šlapat si cestičku. Tak mi držte pěsti!


A jestli se vám můj nový diář líbí a nemáte ještě ten svůj, můžete si nechat vyrobit.  Anýzovka otevřela shop na Fleru a určitě si u ní vyberete i vy. Mám ráda originální věci s přidanou hodnotou a ruční výroby, nekupuji kde co a pečlivě si vybírám, takže tohle byla pro mě ta nejlepší volba :-) Hned na začátku diáře nechybí důležitá část jako je plánovač dovolené, na konci diáře najdete kapsičku na vizitky a můžete si jako záložku pořídit kovovou Eiffelovku. Možností je spousta. Musím říct, že Aný ode mě dostala mnoho podnětů a přání a poprala se s tím výborně. Navíc diář byl pro mě až do samého konce velkým překvapením :-) Aný, ještě jednou velké díky!

A vám všem přeji krásný nadcházející víkend.
Já už konečně začnu péct cukroví ...

22 komentářů:

  1. :-):-):-) to nepotřebuje slova!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akorát to trvá, než na některé věci člověk přijde :-) Děkuju!

      Vymazat
  2. Moc pěkný je ten diář, taky jsem o něm uvažovala, ale nevěděla jsem jak na to a neměla nikoho na tu kresbu :-). A Vám se tedy hodně povedl, přesně vystihuje to, co vidím na blogu. A moc Vám přeji, že se jste našla svůj směr a věcí se začínají dařit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Kresba tak nějak vyplynula a byla milým překvapením pro mě. Já dala jen podněty a šikovná Aný se s tím vypořádala.

      Vymazat
  3. Diář je fakt parádní! A šťastnou cestu k vysněnému cíli:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, máš to krásně sladěné. Musím přiznat, že když jsi na Fleru "vyjela" s ufonama, tak mě to trochu překvapilo :-D :-D A tohle k tobě pasuje určitě lépe!!! Hodně štěstí na nové cestě!!!
    Pa
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je tak, když navrhuje logo někdo, kdo mě ve skutečnosti vůbec nezná. Tady to byl o spolupráci a taky jsem dala jasné zadání. Děkuju moc!

      Vymazat
  5. Baru,
    já i šikovné ruce malířky Lenky Civade ti moc děkujeme za diářový chalenge, důvěru v nás vloženou s koupí "naslepo" a telelíme se radostí, že se ti námi navrhnutý diář pro tebe líbí :-)
    Krásně nafoceno a napsáno!! 1000 merci!
    Přejeme ti úspěšné plánování a vykročení na novou cestu!!
    Zdena & Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aný, děkuji za trpělivost a potěšení je na mojí straně. Ať se vám tvoření společně daří!

      Vymazat
  6. Baru, vzhledem k tomu, že jsem "sešitková", tak pro mě je to parádní kousek! A přesně tě vystihuje. Všechny ruce, které se na výrobě podílely si zaslouží můj obdiv. Líbí,líbí,líbí.
    Přeji Ti úspěšné pečení a krásný víkend.
    U nás sněží a sněží.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuju. Přesně takový měl i být, prostě pro mě :-) Tobě též krásný víkend a já jdu dělat těsto :-)

      Vymazat
  7. Nedávno jsem potřebovala jako dárek pěkný diář, ale hledala jsem marně. Váš diář Barboro, se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám radost, že je líp ...
    P.

    OdpovědětVymazat
  9. ...moc hezký blog... i my už pádíme péct:-) ...Krásný advent a jsi ke mě zvána na milou návštěvu ... Věrka

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju všechny deníčky, sešity, bloky a diáře! Ten Váš, osobní, je bezvadný, a dobře Vám sedne. Mně donesl Mikuláš diář na příští rok od českého papírnictví Papelote, vyráběný pro nadaci Cesta domů, takže trochu dobročinný a moc krásný! Minimálně v roce 2014 tedy opouštím vyšlapanou cestu "Moleskine" a jdu na Papelote :-) Šťastné kroky s novým diářem přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Papelote diáře jsou super, kdyby se mi nenaskytla tahle možnost osobního zhotovení, zcela jistě bych bych opustila Filofax, který je pro mě už moc "byznys" a šla do Papelote taky:-) Děkuju, Leono a těším se, že do něj budu zapisovat i aktivity naše společné.

      Vymazat
  11. Barunko, jsem moc ráda, že už je zase líp .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, já taky. Hodně mě pomohlo se z toho vypsat a nepředstírat pořád, že jsem happy. Můj blog je ze života a můj život je takový jaký je. Děkuju!

      Vymazat