středa 18. prosince 2013

Odkud píšu blog ...

Jednou už jsem vám tu můj pracovní stůl ukazovala. Teď jsem si na něm udělala zase po nějaké době pořádek (už to bylo neúnosné) a navodila tak trochu zimní atmosféru a hlavně! Všechny ty šanony a stohy papírů, které na stole přibývaly, jsem podstatně zredukovala. K mojí práci se mi bude hodit více kreativní prostředí, ale jaksi po minimalisticku :-) Škoda, že nemám i bílý stůl, ale ten by byl v ložnici jako pěst na oko. No jo, jednou se snad dočkám samostatné pracovny a aťásku třeba taky.




Pořídila jsem si hrnky Geometry od ferm LIVING. Zatím vám představuji jen tento jeden, ostatní až příště. Tentokrát Ježíšek přišel z Nordic Day o něco dřív. A jak vidíte, hrnek nemusí nutně sloužit jen na pití. Ježíšku, děkuji!




Tak snad se i nadále můžete těšit na nové příspěvky a fotky. Teď se mi bude psát a fotit ještě lépe. I když to světlo, to je tedy bída. Fotky z interiéru jak jste si sami asi všimli, někdy malinko šumí, to proto, že ISO se dostává do vyšších poloh na žebříčku stupnice, ale po novém roce už začne světla přibývat a dny se budou zase prodlužovat :-)

Mějte krásný den!

14 komentářů:

  1. Ahoj Baru, tak ten pořádek Ti závidím. Hrnek je překrásný, taky pokukuju a mám ráda tohle multi použití. Krásný adventní čas a mnoho pozdravů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, uvidíme, jak dlouho mi vydrží :-D Děkuji a přeju, ať brzy odešleš poslední balíčky a máš taky chvíli čas zastavit se!

      Vymazat
  2. Baru, pěkný pracovní koutek máš !
    Moc mě potěšil tvůj včerejší komentář, který jsem si přečetla ještě v noci v posteli na mobilu při kojení :-)
    Jak jsem psala, moc času na blogy mi nezbývá, ale se zpožděním několik oblíbených blogů prolistuji, ten tvůj je mezi nimi :-)
    Já mám ráda všechny věci uspořádané, ale jak píšeš, není vždy v ženských silách vše perfektně zvládat.
    Musíme si ty hodnoty správně uspořádat, abychom i my byli šťastné a zdravé!
    Báro, přeji ti klidné prožití Vánoc v kruhu rodinném a do Nového roku hlavně hodně zdraví a lásky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není a proč se pořád honit?! Děti si svátky užijí i když budou jen tři druhy cukroví a než uštvaná a podrážděná matka, tak raději binec a o trochu míň dárků. Vánocce přece nejsou jen o nich. Ili, krásné Vánoce i Tobě!

      Vymazat
  3. Baru, moc zdravím a hlásím, že Tvůj pracovní kout je krásně minimalistický!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj cestovatelko! Včera jsem na Tebe intenzivně myslela, něco mě napadlo a jediné, kdo to může zrealizovat, jsi ty! Ozvu se až se vrátíš.

      Vymazat
    2. Hořím zvědavostí a děkuji! :)

      Vymazat
    3. Ještě raději neděkuj :-D Ozvu se, až se vrátíš :-)

      Vymazat
  4. Baru, tomu říkáš pracovní stůl? To je "výstavní" stůl.
    Ten diář je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, když mě k práci stačí foťák a pc :-) A foťák má svoje místo v brašně.

      Vymazat
  5. Hmm... tak takhle uklizený pracovní stůl fakt nemám:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já jsem do nedávna neměla :-) Ale snad mi to tentokrát vydrží.

      Vymazat
  6. :-D Tak ať ti ten pořádek vydrží. Já mám obrovskýýý stůl kde mám spoustu materiálu od textilu, po časáky, knihy a teď nově šablony a kabely na světla :-D Takže mám spíš takový pracovní nepořádek. Krnek od Ferm je super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, to si taky přeju! :-) Pro mě by byl takový stůl jak popisuješ asi chaos nad chaos, textil ani časáky nepotřebuju, já musím mít minimum věcí na pracovní ploše :-) Zato vedle stolu se mi válí rámy a pasparty, takže zase takový pořádek to není.

      Vymazat