čtvrtek 5. prosince 2013

"Můj život po životě"

Dnes třístý příspěvek a rychlý pozdrav z Jeseníku. Včera odpoledne jsem si v rámci Šantovky odskočila na autogramiádu Michala Viewegha. Vyčíhla jsem si, až opadne dav, abych měla pana spisovatele na malou chvíli jen pro sebe :-) Jeho životní příběh znáte asi všichni, klobouk dolů, zvládl to a píše dál! Mám ho ráda.



V Jeseníku žádný sníh, zato vlezlá zima. A jaké mě čekalo nemilé překvapení, když jsem včera večer dorazila ve 21:30 na hotelový pokoj ... Vypnuté topení a k tomu nějaký vtipálek nechal dokořán otevřené okno! Ještě že jsem měla knížku, hned jsem si s ní vlezla do postele.

A pozor na čerty dneska!
Mějte fajn den.


10 komentářů:

  1. Tenhle spisovatel mě za srdce nikdy nebral, ale příběh je to vskutku zajímavý. Zaujal mě jeho krotký výraz na téhle fotce, v očích má uplně něco jiného, je vidět, že se mu "cosi" stalo. Ta tam je ta nebetyčná sebejistota, kterou měl v očích dřív. Zajímavé... Ale držím mu palce, to rozhodně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je jiný. Jeho knížky mám ráda, je to příjemné čtení ze života, u které člověk nemusí přemýšlet.

      Vymazat
  2. Barboro, Viewegha taky můžu. Jeho příběh jsme dost sledovalai, protože stejnou operaci si několik let před ním prodělal náš táta, ovšem tumu bylo tehdy už skoro 80 a jediné co ho zachránilo, bylo to , že mu máma volal rovnou záchránku protože ten den zrovna stávkovali praktičtí lékaři. Násladky má taky , jen trochu jiného charakteru a hlavně ve vysokém věku už šlověk na ty potíže kouká jinak než když se to stane mladému člověku v plné síle. Krásné dny i když k mému překvapení na horách beze sněhu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, on je fakt ještě mladý na takový příběh. Na horách jsou zbytky sněhu, jen na Červenohorském sedle je ho víc.

      Vymazat
  3. Setkání upřímně závidím! Mám ho taky ráda a asi se to k jeho aktuální životní situaci nehodí, ale vždycky mi připadal hrozně sexy.. :-) Alena H.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj Barunko.. já nejvíc závidím tu knížku a postel...:-) Viewghovvy knížky jsem četla,naposled jeho Biomanželku, ale tak nějak postupem času už mě to jeho psaní nebere...a co se týče jeho příběhu je to samozřejmě velmi silný příběh, nicméně přesně to co si myslím vystihla Myyna... hodně ho to změnilo, byť si nese následky, tak přesto doufám, že k lepšímu......:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, mě bere pořád :-) A Biomanželka je dobrá!

      Vymazat
  5. jistě super setkání :-) já jeho knihy taky můžu, mám téměř všechny doma. bydlí tady nedaleko se svou rodinou a u nás ve měste v gymplu měl často autorské čtení, tak jsme se vždy zúčastnili. a na novou knihu se těším pod stromeček :-) Bára.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, tak to se máš! Jo, byl to takový malý dárek k mému svátku, tak jsem si to užila :-)

      Vymazat