pondělí 30. prosince 2013

Instalife

V tomto roce poslední! Krásné pondělí všem. Uplynulý týden byl jak jinak než vánoční, návštěvový a tak trochu výletový. Jen ty Vánoce letos pro mě nabyly jiný rozměr. A pokud se vám tahle rubrika i nadále líbí, těším se, že se u ní budeme setkávat i v novém roce. Novoroční předsevzetí si nedávám, nemyslím si, že by to nemělo smysl, ale prostě nedávám. Ale letos jsem opravdu ráda, že mohu udělat tlustou čáru za uplynulým rokem a začít ten nový. Rok 2013 byl náročný po všech stránkách a popravdě jsem ráda, že končí. O to víc se těším na ten nový. Přeji všem ať je pro vás úspěšný, klidný, ale zase ne moc, aby to nebyla nuda, aby se vám podařilo vše, co si přejete a pokud si nějaké předsevzetí dáváte, ať ho dodržíte! Jestli nemám nějaký den v roce opravdu ráda, je to právě Silvestr. Nemám ráda zábavu na povel a tak ho letos strávím přesně tak jak budu chtít já, ne jak se to očekává.




Mějte prima den a těším se na vás v roce 2014!

Foto: Barbora Grünwaldová

33 komentářů:

  1. Báro mluvíte mi z duše. Silvestr ráda nemám a nevidím důvod proč oslavovat. Ať se nám všem ten Nový rok vydaří podle představ:)) Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou lepší důvody k oslavě než poslední den v roce :-) Děkuju, Lucko!

      Vymazat
  2. Baru, přeji Ti, ať ten nový rok prožiješ v radosti.... Těším se na nové fotografie. Krásný zbytek roku!

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla jeden z nejsilnějších a nejdynamičtějších roků svého života. Stalo se toho tolik! Ale nebudu se v příštím roce bránit lehkému zvolnění, dlouho bych to takovým tempem stejně nevydržela. Tak ať se nám daří a ať i nadále děláme přesně to, co nás baví :).
    Já Silvestr slavím ráda, ale můj manžel ne, tak jsem se to z lásky k němu odnaučila :). Na slavení si můžu vybrat kterýkoliv jiný den ;).
    Zdravím a mávám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, já právě taky. Byl tak dynamický, že jsem musela být doslova zastavena tou červnovou autonehodou, která se stále vleče. Jenže já hrdinka jsem varování neposlechla a valila tím zběsilým tempem dál. Probrala jsem se až na konci roku díky lidem, od kterých bych to nikdy nečekala, že m i otevřou oči. Aspoň jsem si udělala čistku v přátelích a oddělila zrno od plev. Takže i já chci v příštím roce výrazně ubrat. Však jsem ještě stále na mateřské dovolené :-D Myslím, že lepšího Silvestra než na cestách si ani neumím představit, to by byla oslava dle mého gusta! Tak přeju příjemné přehoupnutí do nového roku a já běžím cvičit! Pa a večer se těším na sedánek u Tebe :-D

      Vymazat
    2. Baru, já vůbec nevěla, žes měla autonehodu! Začla jsem Tě číst, myslím, o prázdninách. To je teda mazec :/.

      Vymazat
    3. No jo, něco mě muselo zastavit. Rozbila jsem auto, takže skončilo na součástky, ale na zdraví se nikomu nic vážného nestalo. Akorát poškozená slečna se už půl roku domnívá, že lepší než pracovat, je lhát a vymýšlet si a tak se pokouší k penězům přijít cestou vyděračskou. Jenže když zjistíš, že slečna poškozená na mě zkouší hodit zdravotní následky autonehody, kterou měla v 18 letech, trochu to naštve. Asi si myslím, že jsem stejně blbá jako ona :-) Takže jsem šla do boje, který hodlám vyhrát. A to jsou ty červené obálky, o kterých jsem psala. Už se to vleče déle než půl roku. Na druhou stran, co se vleče, neuteče. Já už jsem se s tím porovnala a nenechám si přičíst něco, za co nemůžu. A peníze raději vrazím do právníka, než do vyděrače, resp. vyděračky.

      Vymazat
  4. ja som mala tiež veľmi ťažký rok...nešťastia a ťažké rozhodnutie...ešte nie je všetko predýchané....
    ja nerada prajem iba to dobré....podľa mňa je to nereálne....ja radšej prajem veľa síl, šťastie, spokojnosť a hlavne zdravie....
    a okolo seba veľa pozitívnych ľudí...
    nech sa darí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem zase věčný optimista, takže věřím, že reálné to je, ale stojí hodně dřiny :-) Děkuji a přeji jen to nejlepší.

      Vymazat
  5. Barunko, přeji ti krásný nový rok .... a držím palečky, aby byl ten nový rok pro tebe trochu klidnější, šťastnější a veselejší !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, moc děkuju. Věřím, že bude, vlastně už to tak pár týdnů je. Těším se naviděnou ve 2014!

      Vymazat
  6. Baru, taky nemám ráda Silvestr. Letos na Silvestra půjdu spát a probudím se v novém roce, protože mám nějaké střevní bolení, takže dopřeju tělu odpočinek.Já se na celý nový rok těším, nemám moc ráda minulost, raději koukám do budoucnosti a užívám si přítomnost.
    Ale co přeji nám všem je hlavně to zdraví, pohodu, spokojenost a skvělé lidi kolem sebe v celém roce 2014. Ať je na nás ten rok 2014 hodný.
    Tak v příštím roce pá,pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já mám v plánu, že si zalezu do postele a budu si číst, u toho maximálně popíjet portské :-D Naopak počínaje dneškem dám mému tělu trochu zabrat, protože za poslední rok jsem moc času na cvičení neměla, takže jsem dneska vyrazila poprvé a cítím se blaze. Tak na Nový rok naviděnou.

      Vymazat
    2. Tak to je super vyhlídka. Co teď zajímavého čteš?

      Vymazat
    3. Takovou oddychovku ... Francouzky se umí otáčet (rozum a cit zaměstnané ženy) od Mireille Guilianové.

      Vymazat
    4. Objednala jsem si tři cvičení u Pavla Bezděka, jen tak pro začátek :-). A dneska jsem šla sama lesem na Žižlavici na výšlap zkontrolovat zvenku tělocvičnu. Už se moc těším! Ale bude to fuška, teda. Po tom cukroví, uzeném a jiných dobrotách :-) Těším se na viděnou třeba i v tělocvičně :-)

      Vymazat
    5. Já čtu "Měj mě rád" od Evy Urbaníkové. Její knihy mám ráda, jsou to příběhy ze života.
      Hezký večer.

      Vymazat
    6. Lejko, já byla u Pavla Bezděka dneska! Bylo to super a ve středu jdu zase. Zatím jsme se domluvili na dopoledním cvičení 2x týdně, ale časem se určitě připojím do skupiny. A je to moc fajn mít osobního trenéra. Uvidíme, jestli zítra slezu z postele :-D A pokud to zvládnu, chtěla bych chodit ještě v úterý večer na spinning. Kdyby ses chtěla přidat, budu ráda.

      Vymazat
    7. Mně by dopoledne taky vyhovovalo, tak se s ním možná též dohodnu na individuál. Spinning miluju, chodím vždycky po vánocích, abych natrénovala na jaro na kolo. Tak to já se mileráda přidám :-) Zvlášť poté, co jsem se viděla na fotkách od stromečku :-)

      Vymazat
    8. Já jdu zítra ještě odpoledne, protože jsme pryč, ale potom už st + pá v 10h. Jinak se dnes nemůžu ani pohnout. Nepomohlo ani protahovací cvičení, ani masáž. Spinning bych mohla v úterý večer.

      Vymazat
  7. Baru, taky ti přeju do nového roku hodně pohody, splněných přání a hlavně žádné karamboly :-) A hlavně samozřejmě zdraví! Tak pa a užívej si, já Silvestr taky nemám ráda a neslavím ho...ač mě všichni do toho nutí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani díky a nápodobně! Taky jsem pod tlakem oslav, ale letos fakt nee. Naopak se těším na klidný den a počtení neb na mě čeká spousta knížek. Pěkný večer!

      Vymazat
  8. Zábava "na povel" na Silvestra nebude. Nikdy jsem to neměla ráda, ale teď, co jsem "starší a zadaná" to už naštěstí nemusím nikomu vysvětlovat - že jako fakt nemám zájem jít oslavovat a že fakt nechci, aby mě dál přemlouvali. Tak nějak mi to zůstalo z mládí, veškeré večírky po půlnoci bojkotuji a chodím spát :-) (ideálně kolem desáté). Mockrát jsem takto zaspala nový rok :-) Letos dáme děti spát, otevřeme si možná láhev vína (po vánočním večírku jich máme doma mraky :-) a posedíme, jako normálně. Baru, šťastný nový rok a těším se na naše další společné fungování. Jsem zvědavá, co vymyslíme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lejko, tak u nás to bude podobné, do půlnoci se rozhodně přemlouvat nebudu :-D Já sice večírky někdy přeženu a vracím se nad ránem, ale pravda, to je tak dvakrát do roka. A zítra to určitě nebude. Taky přeju šťastný nový rok a těším se velice na naše společné aktivity!

      Vymazat
  9. Jsem ráda, za další rok tvého blogování, děkuji za něj, protože chodit sem mne fakt baví :-) takže na instalife a další příspěvky se budu moc těšit i v příštím roce....a do nového roku přeji spoustu zdraví, štěstí, spokojenosti a ať je prostě podle tvých představ :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, díky moc. Jsem ráda, že tě můj blog stále baví a přeju hodně zdraví a ať všechno dobře dopadne :-)

      Vymazat
  10. Baru,
    ať je pro tebe ten příští rok 2014 lepší než ten letošní ! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. V novém roce 2014 nechť Ti na cestu životem září jen ty správné hvězdy a když budou padat, nechť Ti splní všechny touhy a sny. Věrka ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Tak toho Silvestra, by jsme mohly NESLAVIT spolu:-))) I tak ti přeji jen to, jak si to představuješ, aby asi v příštím roce mělo být. Ovšem každopádně zdraví a zelenající les:-D!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, díky! Na zelenajícím se lese se musí pracovat celý rok. Ať se Ti letošní rok daří!

      Vymazat