pondělí 16. prosince 2013

Instalife

Tak jsem to nakonec stihla! Co? Pondělní instalife přece. Přeji všem úspěšný start do nového týdne a protože vánoční přípravy finišují, ať je ten start co možná nejklidnější. Můj uplynulý týden byl přesně takový, jaký jsem si ho sama udělala. Byli jsme bruslit se školní družinou, pekli jsme perníčky (tentokrát tak trochu omylem z ječné mouky a jsou výborný), stihla jsem se sejít s kamarádkami ze školy, zajít ke kadeřnici (ne, nestříhala jsem) a taky jsem byla na rodičáku. V pátek jsem byla na bezva vánoční párty a v neděli na výletě v Budapešti. Na fotoreportáž se můžete těšit už zítra.



 A teď se přiznejte, kdo ještě nemá nakoupené vánoční dárky?! :-)

9 komentářů:

  1. Dobré ráno Báro, já už mám dokonce i zabalené, ještě čekám na další balíčky, které mi má kurýr dovést. A bude hotovo! Letos jsem nějaké dárky koupila už v říjnu. Jsem konzerva a mám ráda tradici tak možná proto:) Nicméně ještě dodělat dva druhy cukroví a můžeme se těšit:) Hlavně klid,pohodu a relax! Pohodové pondělí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ještě ne. Balit budu v neděli v noci. Já chci taky ještě dva druhy upéct, ale když nestihnu, tak nestihnu, raději vyrazíme za zážitky :-) Krásný den, Lucko!

      Vymazat
  2. měla jsi opravdu fajn týden :-) a já se už moc těším na příspěvek z Budapešti, tam jsem ještě nebyla a už minulý rok, jak jsi vkládala fotky z tohoto města tak mne to teda hodně navnadilo...tak třeba příští rok vyjde :-) nás čeká asi zítra vánoční Praha, ještě chcem pokoupit pár posledních dárečků, a jinak máme hotovo a už i částečně zabaleno :-) jinak u nás letos budou i jedlé dárky, doma vyrobené, zrovna teď se pečou malé tvarohové štoly, tak snad budou dobré :-) Hezké pondělí, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, akorát mě vždycky strašně dlouho trvá než na to dojdu sama :-D Holt člověk si to musí odžít a prožít, aby pochopil. Baru, ta tvarohová štola mě strááášně zaujala, mohla bys mi poslat recept, prosím? Pokud to tedy není bedlivě střežené rodinné tajemství :-) Děkuju!

      Vymazat
    2. určitě :-) s dovolením jsem ti to poslala na e-mail

      Vymazat
  3. Baru, nějak nestíhám komentovat :-) Těším se na zážitky z Budapešti, asi budou lepší než ty moje včerejší .... tak pa a krásný předvánoční týden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky. Chystala jsem příšpěvek do půl jedné v noci, tak snad se bude líbit stejně jako nám výlet :-)

      Vymazat
  4. Já dnes dokoupila poslední dárky, balit budu až o víkendu, na to musím mít čas.
    Pěkný Instalife, nejlepší jsou fotky pirátů-to dětské soustředění při práci je kouzelné.
    Ta Budapešť může být taky krásná...
    Vůbec mi to nepřijde, že příští týden jsou vánoce.
    Hezký večer, Baru!

    OdpovědětVymazat