středa 27. listopadu 2013

Ještě jednou bříza ...

Materiálu mám stále dost a tak jsem si ještě nařezala jen taková jednoduchá kolečka, která jsem použila jako podstavec pro čajovou svíčku, kterou jsem opět oblepila washi páskou. Výroba vám zabere jen tolik času než co nařežete ta kolečka. Na ně už potom můžete postavit cokoliv a po Vánocích poslouží jako podšálek pod kávu nebo třeba čaj :-)




 Někomu se to může zdát málo vánoční, pro mě to vánoční je tak akorát :-) Peříčkem v rámu jsem se pro změnu inspirovala u Šárky na Ma Maison Blanche. Aspoň to nebudu muset za 4 týdny měnit, protože je to takové univerzální a lehce zimní.



 No a ještě jeden tip pro vás. Pokud máte rádi variabilní adventní svícen, stačí dát čtyři podložky dohromady.  Je to tak jednoduché! A vánoční stromeček bude zlatým hřebem. Takže se těším, až s piráty otevřeme krabici plnou vánočních podkladů z dílny českých sklářů. 

A zítra si přijďte zasoutěžit! Příjemnou středu všem!

13 komentářů:

  1. Nápad s peříčkem je kouzelný. A nechápu, jak jsi to mohla uříznout rovně... já mám všecko, všecičko vždycky křivý :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já taky nechápu, jak jsi to uřízla :) A je to moc pěkný!!!

    OdpovědětVymazat
  3. pěknýýý Iveta

    OdpovědětVymazat
  4. no jo to je přesně vončo :-) Peříčko je krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kolečka jsou supr ale u mně vede peříčko z kaněte. Vezmu si tip pro mého ornitologa. Děkuji Šárka

    OdpovědětVymazat
  6. Baru, nestíhala jsem, tak jsem jen nakukovala na blog, ale teď si konečně můžu užít příspěvky a zabojovat v soutěži. Jinak svícen je perfektní, moc se mi líbí. Je to krásný originál.Uděluji Ti velkou pochvalu a přeji zítra krásný začátek adventu.

    OdpovědětVymazat