pondělí 4. listopadu 2013

Instalife

Vítám Vás při pondělku! Dnes tak trochu ve zkrácené podobě, formou koláže. V pondělí jsme výletovali tu, v úterý a středu zase tady. Čtvrtek byl pracovní, byla jsem celý den v Ostravě a pátek, sobotu i neděli jsem trávila s piráty. Hlava mi z toho brní ještě teď! I když to byl víkend jinak poklidný a bez velkých plánů, stihla jsem výstavu Martina Raspa a ještě jedno milé, i když rychlé  setkání :-) Neděle byla upršená a ospalá, tak jsme prostě nedělali konečně jednou nic!



A co Vy, jaký jste měli týden? Přeji všem příjemný start do nového týdne a hodně energie do nadcházejících podzimních dnů.

10 komentářů:

  1. Baru, taky přeji hezký start v novém týdnu... Já se nemohu nějak nastartovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, ani já ne. Trochu pomohla ranní procházka, ale jinak mám nějaký podzimní útlum :-) Tak hodně sil!

      Vymazat
  2. Jé Baru, taky mám dnes příspěvek v kolážích :-) Tak přeju pohodový týden, ani mně se o víkendu nic moc nechtělo dělat .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že tento víkend to bylo všude stejné :-) Já se zmohla jen na jednu koláž :-)

      Vymazat
  3. Krásná koláž, miluju Tvé fotky....
    Kluci jsou šikovní, správně - zaměstnat a unavit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Unavené jsem tak akorát já, dětičky nikoliv :-( Ale práce na zahradě je baví :-) Děkuju!

      Vymazat
  4. to jsou pomocníci :-) ....já měla min. týden ve znamení návštěv, setkání, klábosení u kávy v kavárnách/ cukrárnách, ale i jsem se trochu vzdělávala i odpočívala...a bohužel se musím "přidat", dneska se taky né a né nastartovat :-( tak přeji hodně energie :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zní přímo báječně, Baru! Kavárny .... ty já můžu :-) Koukám, že dnes je nás tu víc, co jedeme na půl plynu, tak ať se nám to hezky rozjede :-)

      Vymazat
    2. já taky :-) ještě lepší to časově bude, až nebudu limitována vycházkama, ale budu už na mateřské. snažím se si to teď ještě užít do zásoby :-) s miminkem to po novém roce jen tak nepůjde, ale už se na miminko moc těšíme oba s manželem :-)

      Vymazat
    3. Jo jo, užívej, s miminkem bude všechno jiné :-)

      Vymazat