pondělí 18. listopadu 2013

Instalife (narozeninový)

Jestli čekáte dort, svíčky a šampaňské, tak nic takového. Dort jsme měli minulý víkend (pekla jsem ho s  horečkou na oslavu Martina) a tolik svíček by se na něj stejně nevešlo. Dělám si samozřejmě legraci, asi vešlo, já nad přibývajícími roky nevzlykám, naopak, až mi bude čtyřicet, strašně si to užiju! A to šampaňské si dám, až k tomu bude pořádný důvod.  Holt narozeniny vždy nemusí být důvodem k oslavě. O tom jaký byl minulý týden a nejen ten,  už jste si ledacos přečetli zde. 



Obchodní centra už nás lákají svojí vánoční výzdobou. Zatím nejoriginálnější jsem viděla v olomoucké Šantovce. Perníčky jsou jako doopravdické! Ne že bych obrážela obchoďáky, ale pracovně se do některého občas zatoulám. Jo a abych nezapomněla! Pokud držíte Moveber, krásný knír uprostřed koláže si můžete zdarma stáhnout u Šárky na Ma Maison Blanche. Já si ho dala na plochu PC.

Mějte tedy příjemný začátek nového týdne!

10 komentářů:

  1. Movember drží můj syn. Ve tvé devítce se mi líbí spojení prostředních fotografií v první a druhé řadě...vytváří to opravdu obličej se špagetovou patkou či páskou přes oko...povedené :o) Přeju příjemný start do nového týdne !

    OdpovědětVymazat
  2. Všecičko nejlepší k tvým narozeninám a ať už starosti co nejdříve odplují! Mě zaujal ten obrázek se šrouby - nějaký nový nábytek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Katko! Jedno takové rychlé řešení, které má svůj příběh. Zítra koukni, dám to sem :-)

      Vymazat
  3. Happy Birthday,Baru! To nevadí, že neslavíš, ale je to Tvůj den! Kdybych bydlela blíž, tak Ti ten dort donesu i s těmi svíčkami a šampaňským.
    Já si na plochu dávám zásadně tvé fotky. Přeji Ti krásný, pohodový den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani a víš ty co? Zase máš pravdu! Jo, je to můj den, tak ho zajdu oslavit alespoň s dětma! Koneckonců dobrý dort v kavárně není nic proti ničemu, že jo? Děkuju, za všechno!

      Vymazat
  4. Barboro, vše nejlepší k narozeninám!

    OdpovědětVymazat
  5. Baruš, tak všechno nej :), navzdory planetám... Já už mám na čtyřicátiny přesný plán, jedu na Bora Bora, na Tahity a Fidji :))). Tak hezký narozeninový den!
    Poslední fotka je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborný plán, Marki! Taky čtyřicítku oslavím na cestách. Moc děkuju a měj se prima.

      Vymazat