pátek 4. října 2013

Zapisovat se stylem a chutí

Píšete si rádi poznámky? Máte svůj tajný deníček, kde sepisujete všechny důležité události nebo fakta před světem tajně střežená? Že ne? Tak věřte, že po shlédnutí těchto nádherných, ručně šitých zápisníků k tomu budete mít důvod! Měla jsem strašnou radost, že jsem na Fleru objevila zápisníky Okoono. Protože jsem pisatelka a ráda si dělám poznámky, i tajné! Ale hlavně mám ráda recyklovaný papír, kus originální ruční práce a zajímavé provedení. Nic z toho těmto zápisníkům nechybí. No řekněte sami! Kdo by nechtěl mít takový úžasný zápisník doma?



Tak třeba tento zápisník se žlutým a bílým recyklovaným papírem. To je můj horký favorit, protože tento zápisník prostě musím mít! Ježíšku, slyšíš mě? Dokonalá barevná kombice, jednoduché provedení a ta elegance!




foto zdroj
V nabídce Okoono jich však najdete mnohem více! Různých barev a provedení, vůbec není jednoduché vybrat jen jeden. Myslím, že každý si tu přijde na své, protože tyhle zápisníky jsou opravdu bezkonkurenční. A co Vy, zapisuje si rádi?Jak se Vám líbí tyhle ručně šité zápisníky s recyklovaným papírem?

Pokud Vás papír baví, tak nakoukněte i zítra, bude to zase o papíru.
Příjemný páteční den a celý víkend!


8 komentářů:

  1. Ačkoliv jsem vlastně ajťák :), zapisování do elektronických zařízení mě nikdy nechytlo a deníčky si vedu už asi od deseti let, zhruba od šestnácti si je schovávám, ale zpětně to radši nečtu :). Deníček je teda silný slovo, spíš to je měsíčník, někdy dvouměsíčník :). V pubertě jsem samozřejmě psala denně :D.
    Zápisníky jsou krásné, hodně mě baví ty vzory. Fler je prostě úžasný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky ne! Mobil ač chytrý (někdy až moc) využívám jen na volání, internet a občas foťák, ale na poznámky nikdy. Na práci a běžné plánování mám Filofax, ale psát si tajné zápisky mě baví a na to budu potřebovat právě tuhle krásu :-)

      Vymazat
  2. Baru,
    svůj deníček nemám, i když jednu dobu jsme měla , ale dětí už ano. Píšu jednou měsíčně , teď už jen dceři a brzy přibyde i další .
    Musím se po nějakém pěkném také poohlédnout ;-)
    A poznámky si píšu, protože bych to vše v hlavě neudržela , nejvíce do mobilu, kalendáře, ale i do zápisníčku do kabelky .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ili, tak poznámky v mobilu jsou pro mě španělská vesnice, já to musím pěkně na papíře sepsané. Ale ráda si zapisuji zážitky apod. a občas mě v hlavně i nějaké tvoření napadne, tak to dám na papír. Jinak klasický deník si nevedu, na to už není čas, ale zážitky ano, ty zapisuji. Tak ať vybereš nějaký pěkný!

      Vymazat
  3. Baru,u mě jsi se zase trefila - já jsem "deníčková,sešitková", ale spíše, že se mi líbí, než bych si do něj psala zážitky atd. Ale jeden z pubertálního období mám schovaný. Teď pokukuji po nějakém hezkém osobním bloku, na adresy, telefony, vizitky, poznámky - musím udělat pořádek v "osobní kanceláři".
    Fler miluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na práci, plánování, vizitky a jiné další nezbytnosti mám Filofax, ale teď si udělám radost a koupím si tento právě na takové ty události, co stojí za to zapsat. Třeba v Římě jsem si psala zápisky. Fler mám taky moc ráda.

      Vymazat
  4. Já nepočebuju ale líbí moc ! Krásný víkend :o)

    OdpovědětVymazat