pondělí 21. října 2013

Instalife

Přeji krásné pondělí! I když si občas postesknu, že nestíhám, snažím se držet tempo a přesto si užívat života každý den. Jen to tempo je momentálně dost zrychlené. Každopádně i přes to, že jsem čtyři dny skoro nebyla doma, stihla jsem si užít i moje malé piráty.





Rodina, práce, škola, tréninky, příprava, závody .... mám pocit, že neděláme nic jiného. Ale na oba piráty jsem opravdu pyšná. Oba dva dělají velké pokroky a slaví první úspěchy. Vítek ty první dětské, třeba jako že je konečně bez plínek a Marťa svoje první atletické a školní. Za fotky kluků v akci děkuji panu trenérovi, ke kterému Marťa chodí. A velký podíl na úspěchu má samozřejmě i pan Božský, který vede kluky ke sportu a když jsou závody a já tam zrovna nemůžu být, jede on. Ale pssst, zase moc chválit nesmím, si to tady přečte a já s ním potom nevydržím :-)


Kromě pondělí a úterý to byl týden opravdu hektický ... středa Olomouc, čtvrtek Blansko a večer jsem se ještě přesunula do Jeseníku. I když jsem měla akci opět pracovní, odměnou mi bylo i to krásné podzimní prostředí. Hory na podzim jsou nejkrásnější. Výhled z hotelového pokoje jsem měla opravdu luxusní!



 No není to pastva pro oči? A na tento týden je velmi slibná předpověď počasí, takže tento týden si to s klukama vynahradím a užiju o to víc a pracovat budu pro změnu o něco méně.

Ať se Vám celý týden vydaří!

6 komentářů:

  1. Kluci jsou šikulky po mamince (a tatínkovi:) No a podzim je opravdu nádherný, Jeseníky se chystám už několik let navštívit ....Tak hezký den Baru:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, v tom sportu spíš po tatínkovi :-) I když já osobně nejsem no sport, ale koleno mě omezuje čím dál víc.

      Vymazat
  2. Teda, klobouk dolů před Tvým nasazením. A musíš mít doma úžasný zázemí, když zvládáš takhle hodně cestovat. Jste skvělá rodinka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O děti je postaráno, to zase jo, pan Božský se jim opravdu věnuje, když je doma a já ne, ovšem tím to končí. Ještě dnes dávám do latě celý byt :-)

      Vymazat
  3. Super akční příspěvek, ať se synům daří:-) a podzimni hory? Kraasa, závidím v dobrém:-) jela bych nekam hned, ale mám 6 hodin denně vycházky, tak alespon vyrážíme odpoledne na procházky, ci menší podzimni výlety...vydařený týden, bára

    OdpovědětVymazat