úterý 1. října 2013

Bordó

Jak všichni víte, s barvami jsem opatrná. Mix podzimních barev mám moc ráda, ale venku, doma to musí být "barevně čisté". Takže i na podzim šetřím barvami a energií, barvy teprve budeme potřebovat :-) A jelikož už jsem letos nechtěla dávat do vázy šípky jako každý rok, vsadila jsem na jiné lesní plody, ostružiny. Některé nestihly dozrát, jiné zaschly a právě proto se mi děsně líbí. Taky jsem z ostružin měla kdysi svatební kytku. Ostružiny mám prostě ráda! Takže šup s nimi do vázy, kde stále zůstává tráva a vinná réva. Ten pravý podzim teprve přijde a do té doby snad zvládnu to, co jsem si barevně naplánovala na zahřátí podzimního interiéru. 


 
  
 Sice mi to dalo chvíli práci vysvětlit mladšímu pirátovi, že tyhle ostružiny už nejsou k jídlu, ale snad jako dekorace chvíli vydrží. Tepanovu vázu už jsem představovala zde. Pochází z Bella Rose a je od Madam Stoltz.






No ale ještě jsem si z nedělní procházky přinesla větvičky neznámého keře, abych měla něco malého na stůl. Stačí, brzy bude změna, až mi dorazí materiál na pletení, vrhnu se na to!

Jak jste na tom Vy s podzimními dekoracemi?

12 komentářů:

  1. Ta váza v barvě těch kamínků je úžasná. Taková zenová. Moc se mi libí!
    Já nijak speciálně nedekoruju, mám ráda čistý prostor a bílou. To, co doma shromažďuju (zajímavé skleněné lahve a bilý porcelán) tam máme celoročně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta váza je z břidlice a je od výtvarníka Jiřího Douchy, pracuje převážně s břidlicí, kterou mám strašně ráda. Jinak já to taky nepřeháním, ale něco symbolického vždycky mám.

      Vymazat
  2. z pohľadu mojich očí to máš čisté...

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera, na té černé stejně všechno tak krásně vynikne, že?:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Báro, krásné, jednoduché....:-) Já taky moc nezdobím a když, tak z toho, co mám na zahradě. A vidíš, mám tam na plotě zaschlé ostružiny, které už přemrzly:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak aspoň víš co s nimi :-) Dekorace z lesa a ze zahrady jsou ideální.

      Vymazat
  5. Óóó, taková podzimní krása. Přírodní doplňky jsou stejně nejhezčí.Já si dám do vázy jen holé větvičky a vytáhnu svícny. Ale lákají mě ty šípky.
    Svatební květina z ostružin, to je zajímavé.....
    Baru, krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! Uvidím, jak dlouho mi ostružiny vydrží, ale tráva je zatím v pohodě. Děkuju!

      Vymazat