středa 4. září 2013

Vítejte na novém blogu Photography as my hobby!

Konečně jsem si nadělila dárek k narozeninám mého blogu v podobě nového designu. Přece jen už za ty dva roky to chtělo nějakou změnu. Doufám tedy, že jsem Vám, svým nejoblíbenějším čtenářům, nezpůsobila žádné trauma, když na Vás po zadání stránky vyběhla nová podoba blogu. Věřím, že ne a přeji Vám, ať sem stále rádi a tak hojně chodíte! Udělám pro to maximum co je v mých silách. A pro pobavení ještě vkládám několik mých foto pokusů o nové logo, samozřejmě vyhrálo to, které vidíte v záhlaví. Ale pohrála jsem si pěkně :-)




A ještě jsem se rozhodla (především na základě Vašich podnětů),  že nebudu používat žádnou ochranu svých fotek. Všechny totiž podléhají autorskému zákonu a myslím, že to je ochrana dostačující :-) Koneckonců ten nápis přes celou fotku taky ne vždy vypadá esteticky a celkový dojem z fotky může kazit. A pokud by Vás zajímalo, kdo navrhl nový design blogu, tak doporučuji firmu ENVIUS design.

Tak ať se Vám tu líbí!


32 komentářů:

  1. Dobré ránko, Baru, gratuluju k výročí! A tleskám - nová podoba blogu se mi líbí - moc moc moc! Tak ať Vám to píše aspoň jako doposud, a fotí ještě líp :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré ránko, Lucko. Děkuji! Jsem ráda, že se nový vzhled líbí.

      Vymazat
  2. Tak to dopadlo dobře, ještě dlouho do noci se u K. svítilo:-) Hodně štěstí s novou tváří a rozhodnutí s logem na fotkách je určitě pozitivní a tvým krásným fotkách to jenom prospěje! Hezký den Báro!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! Já to vzdala krátce po půlnoci :-) Ale s výsledkem jsem moc spokojená. Pěkný den, Jani.

      Vymazat
  3. Nový design blogu velmi prospěl, vypadá to moc pěkně! :) Gratuluju k narozkám blogu a přeju mnoho čtenářů a dobré oko při focení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myyno, díky! Taky si to myslím :-) Chtělo to změnu, něco vzdušného a lehkého a samozřejmě minimalistického.

      Vymazat
  4. Změna je život! Sice jsem byla zvyklá na příjemnou a intimní barvu pozadí stránek, která navozovala dojem že si prohlížím tvoje fotografické umění, v luxusní galerii:-)
    Ale jsem si jistá, že i nové stránky budou potěšením pro oko i duši:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak luxusní galerie? No páni! Tak já doufám, že i teď se budou fotky líbit. Díky!

      Vymazat
  5. Milý blogu - přeji Ti k výročí všechno nejlepší a buď i nadále tak skvělý. Omládl jsi s novou image a líbíš se mi. I když si musím na změnu zvyknout,jak se do něčeho zamiluji,tak to jde těžko. Tvoje pravidelná,každodenní čtenářka Jana

    Baru, myslím, že fotku-logo jsi nakonec dala nejlepší.Líbí,líbí,líbí...Jana


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak snad si zvykneš a budeš i nadále pravidelnou čtenářkou. Chápu, že zvyk je železná košile. Tak ať si Ti tu aspoň trochu líbí! A děkuju :-)

      Vymazat
  6. Pro mě je to rozhodně krok správným směrem! Nová podoba je moc hezká a lépe se čte, než ta předešlá inverzní varianta. Mám snad jediný podnět na zlepšení - nemaskovala bych odkazy tak, že v textu není poznat, kde jsou (pokud na ně člověk náhodou nenajede myší). Pokud záměrně nechceš jít do barev, tak bych použila klasické podtržení.

    Za mě palec nahoru a těším se na další příspěvky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, jsem ráda, že se líbí. Děkuji i za podnět. Odkazy v textech nejsou záměrně maskovány, to bohužel vzniklo přechodem na jinou šablonu a u starších příšpěvků nebyl zatím čas to předělat. U prvního nového příspěvku to již funguje a odkazy jsou tučné ;-)

      Vymazat
  7. Baru, to je velká změna, moc se to Janě povedlo. Gratuluji k výročí, ať Tvůj blog je stále tak super!!! Tvá také pravidelná čtenářka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuju! Ale řekla bych, že hlavně se to povedlo firmě Envius design ;-) Ale abych nekřivdila, nevím, do jaké míry se na tom Jane podílela :-)

      Vymazat
    2. Jen jsem okukovala a také K. řekla, jak tě vidím já a jak by se ti to mohlo líbit :-) Přece jenom jsem také tvoje pravidelná čtenářka a už tě trochu znám :-)

      Vymazat
    3. Tak nějak jsem si to, Jani, myslela :-) A otipovala jsi mě velmi dobře! Tudíž i Tobě patří dík za spolupráci na novém vzhledu blogu.

      Vymazat
    4. Děkuji Baru, hlavně ať se líbí tvým čtenářkám, je to pro ně asi šok, jak čtu komentáře. A souhlasím s Katkou, změnu to chtělo. Podle mě je to čisté, jednoduché, ale zároveň velmi příjemné a optimistické. Tak to na mě aspoň působí. Tak pa a hezký večer :-)

      Vymazat
    5. Na mě to působí úplně stejně :-) Pěkný večer i Tobě!

      Vymazat
  8. Asi jsem jediná, ale mě se víc líbil ten předchozí, nicméně navštěvovat blog kvůli tomu nepřestanu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda. Je jasný, že všem se to líbit nebude a to je dobře, protože to by potom byla nuda, kdyby se všem líbilo všechno. Krásný den a bude se těšit na Vaše návštěvy!

      Vymazat
    2. Báro přiznávám upřímně, že už nechodím denně, jen na instalife, ten new look je pro mě příliš pracovní a já si k vám chodila odpočinout - upřímnost je má špatná vlastnost. :-)))
      Iveta

      Vymazat
    3. Nemyslím si, že upřímnost je špatná vlastnost. Podstata blogu zůstává stále stejná a k pravidelnosti rozhodně nikoho nenutím :-)

      Vymazat
  9. Gratuluji k výročí, změna je život, jak říká klasik. Černá a bílá to je elegantní, nestárnoucí a moje oblíbená kombinace. Přeji spousty spokojených čtenářů (mezi které se řadím i já :-)). Pěkný podvečer Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak :-) Gabko díky a budu se těšit na další návštěvy :-) Pěkný večer!

      Vymazat
  10. Wow, krásná proměna :-). A gratuluju k výročí! Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani! Díky moc, proměna už byla zapotřebí. Pěkný večer.

      Vymazat
  11. Baru, mně se taky víc líbila původní podoba blogu. Byla taková neobvyklá, neokoukaná. Ale dál budu nakukovat ;-)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že mě už okoukaná přišla :-) Změna je život, stereotyp je nuda ;-)

      Vymazat
  12. Myslela jsem to tak, že tvůj blog se tím lišil od ostatních ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To možná ano, díky černému pozadí, které jsem ovšem neměla už jen já :-) Myslím, že je to taky o jeho obsahu a já věřím, že tím Ti to nějak, Šárko, vykompenzuji :-)Budu se snažit! :-)

      Vymazat
  13. Barunko, nádhera .... moc chválím nový design ..... vyjadřuje tvého ducha .... v jednoduchosti je krása ..... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, jsem ráda, že se Ti to líbí! Ano ... jaký pán takový krám :-) Krásný zbytek neděle!

      Vymazat