pátek 13. září 2013

Nové přírůstky

Přiznám se, že na čtení mi moc času nezbývá. Obvykle se dostávám do postele ne dřív než kolem půlnoci, padnu, lehnu, spím :-) Nicméně Vám musím napsat o tom, jak se knihy dostanou do rukou člověku zrovna v ten správný čas. Ve škole Feng Shui jsme dostali doporučení na dvě knihy ... Taoistická numerologie a Velká kniha čínských horoskopů. Obě knihy jsem si obratem zakoupila a jak jsem byla udivena, když jsem se začetla. Už asi půl roku nazpět řeším nějaké záležitosti, ve kterých mě stále unikaly souvislosti, nevěděla jsem co a jak a proč. Hledala jsem pomyslný návod na řešení. A právě v okamžiku, kde to bylo nejvíc aktuální, otevřu knihu a čtu a najednou to mám! Našla jsem odpovědi na moje otázky, které jsem hledala půl roku. Není to báječné? Úplně mě to dostalo. A to jsem hodně přemýšlela o tom, jestli chci vůbec tu astrologii dělat, jestli budu pokračovat nebo ne, ale nakonec jsem pochopila, že je nedílnou součástí Feng Shui. A nemalý podíl na tom, že jsem vydržela, má moje spolužačka a kamarádka Šárka, které bych chtěla touto cestou poděkovat!


 
 Úplně jsem na čínskou astrologii změnila názor, už to pro mě není jen šťourání se v budoucnosti a v minulosti, ale beru to jako zajímavé vodítko, které může člověku ukázat cestu. Spoustu věcí jsem pochopila a i když hned nevidím jasný cíl, alespoň znám správný směr. Tyhle knihy se však musí číst s tužkou v ruce.  Já si buď dělám výpisky nebo ... i když by se to spíše nemělo, zatrhávám si pasáže rovnou v knize.





Knihy týkající se Feng Shui si pečlivě vybírám, resp. nekupuji vše, ale už jen to, na co dostaneme ve škole doporučení. Tyhle dvě knihy na seznam vyvolených patří a pokud Vás astrologie a čísla zajímají, mohl by to být užitečný tip právě pro Vás.


Přeji všem příjemný pátek třináctého (pro mě je to šťastné spojení) a zítra budeme na blogu vařit :-)

9 komentářů:

  1. Pátek třináctého se mnou taky nic nedělá, tím spíš, že třináctého v červenci mám svátek :). A čísla nelžou, to jsem si oveřila už mnohokrát. Mám osobní čarodějnici (toto slovní spojení je pouze v tom nejlepším slova smyslu:) ) a ta už mi tolikrát čísly pomohla, že to nemůže být náhoda. :)
    Takže ano, já věřím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věříš správně, protože náhody, jak známo, neexistují :-D

      Vymazat
  2. Opět báječný příspěvek. Numerologii mám moc ráda, věřím ji. A taky věřím,že každý má svůj osud a to co se má stát, tak se stane. Jsou různá tajemna v životě-např.já jsem z dvojčat a to je samo o sobě krásné velké tajemno.....
    Těším se na zítřejší blogové vaření. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Třeba si v nich vyčteš správná čísla do sportky:-))) Ne teď vážně, setkala jsem se pře desítkou let s čínským horoskopem a přesvědčil mě!!! Teď mě začíná, stále více zajímat numerologie, jen to bude chvíli trvat, než najdu čas.Snad to bude včas:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to mě nenapadlo! :-D A neboj, přijde to právě včas.

      Vymazat
  4. Dobrý večer, děkuji za tip na knížky, moc mě toto téma zajímá, ale zatím na hlubší studium těchto nádherných, pravdivých věd nemám čas. Ani jsem netušila, že se dá Feng Shui studovat tady v ČR:-), to je nádera!!!Díky, Díky, Díky....Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabko, já s oblibou říkám, že když se chce, všechno jde, ale holt některé věci není dobré uspěchat. Až bude ten správný čas, sama ke studiu dojdeš :-) Pěkný víkend!

      Vymazat
  5. Tak tohle moc dobře znám! Dlouho dlouho člověk čeká na odpověď a pa najednou přijde, když už ji skoro ani nečeká a navíc ji najde tam, kde by ji nehledal .. :-D Tyto knížky zatím neznám, ale doufám, že se to brzy změní! ;-)

    OdpovědětVymazat