neděle 29. září 2013

Instalife

Týden utekl jako voda a je tu opět pondělí a s ním v pořadí už desátý instalife. O nějaké podovolenkové aklimatizaci nemůže být ani řeč, hned v pondělí ráno nastala realita a celotýdenní kolotoč. Konečně jsem ale vybrala a nechala vytisknout fotky na výstavu, což považuji za největší úspěch, protože to nebylo vůbec jednoduché. Už tento pátek je vernisáž! Těším se moc.


 Jsem zvědavá na názory ostatních. Nakonec jsem totiž vybrala dvě témata, která mě vystihují nejvíce. Je to můj vůbec první pokus o umění. Nečekám, že osloví každého, ale jsem fakt zvědavá na reakce.


Každopádně svoji aklimatizaci jsem si zpříjemnila každé ráno lahodným ristrettem, které mi připomíná Itálii. 


A konečně jsem taky vyzkoušela jak se vaří v krásné zástěře od Moniky z Vintagelover. Stylově! Tohle byla ta zdravější verze, ale v sobotu si na mě moji chlapi vymysleli knedlo, vepřo, zelo, které fakt nemám moc ráda a proto ho dělám vyloženě na přání a jednou za čas.




O víkendu jsme si užívali krásného počasí venku. Sluníčko sice svítilo, ale už bylo pěkně zubatý.




 Můj oblíbený podzim je definitivně tady. Listí žloutne a k večeru je už pěkná zima! Na nedělní procházce jsme nasbírali něco na dekoraci. Teď je potřeba využít každého dne venku, kdy neprší. A co Vy? Jak jste na tom s podzimem?

Přeji pohodový začátek nového týdne všem ...



12 komentářů:

  1. Zatím je ten podzim ještě pěknej, ale až to dopravdy začne... takže užívejme sluníčka, nevím jak u vás, ale tu tady krásně svítí už od pátku, což je náramně dobře :)
    Krásné fotky, lesní ovoce je top! A kde máš tu výstavu? A bude reportáž? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás byl slunečný víkend, taky říkám, že bude hůř :-) Z lesního ovoce jsem dělala dekoraci, až nafotím, zveřejním. Výstavu mám u nás ve měste, v městské knihovně Blansko. Ráno jsem tam byla instalovat fotky. Reportáž bude!

      Vymazat
  2. U nás taky krásně svítí sluníčko, ale v noci je pěkná zima a asi i mrzne. Miluji také podzim, ale léto asi víc.....Tak přeji hodně štěstí s výběrem fotek, bude určitě super a reakce budou jenom v superlativech!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v noci rozhodně mráz, ráno zamrzlá skla u auta. Já jsem narozená na podzim, což asi vysvětluje moji lásku k podzimu :-) Děkuju, Jani, stejně bude trochu tréma!

      Vymazat
  3. Báro, držím palce, ať se Ti výstava povede. Věřím, že budeš mít velký úspěch. Tvé fotografie jsou dokonalé! Hezké dny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, jsi milá, ale k dokonalosti jim ještě mnoho chybí :-) Ale snad budu mít hodně takových příznivců jako jsi ty. Díky!

      Vymazat
  4. Hanka Francová30 září, 2013

    Baru, taky mám moc ráda podzim a nevadí mi ani sychravé počasí :o).......přeji ať se výstava vydaří ! H.

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, krásný Instalife, takový podzimní. Podzim je taky mé nejoblíbenější období, taky jsem narozená na podzim. A dnes bylo zrovna tak krásně....
    Přeji Ti úspěch na výstavě a vůbec bych se nebála, Tvé fotky jsou překrásné a koukatelné.....
    První a poslední fotka - úžasné.
    Měj krásný celý týden.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani. budu hádat ... začátek listopadu? :-) Dnes bylo fakt nádherně, byla jsem s pirátem na tréninku a hltala jsem poslední sluneční paprsky venku. Akorát ten přechod je čím dál energeticky náročnější. Měj se krásně!

      Vymazat
  6. No, Baru, vlastní výstava fotografií!! Já smekám virtuální klobouk a moc moc držím pěsti, ať to všechno vyjde dle Tvých představ!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky! Budu součástí dalších autorů, ale i tak mě to těší!

      Vymazat