pondělí 16. září 2013

Instalife

Opět Vás zdravím při pravidelném pondělím instalifu. Myslela jsem si, že druhý zářijový týden bude o něco méně hektický než ten první, ale opak je pravdou. A tak jen ve stručnosti co se událo.


Starší pirát má první opravdové běžecké boty. Dostal se do atletiky při základní škole, tudíž ho dvakrát týdně čekají tréninky. Jsou téměř dvouhodinové, takže odpolední program tomu musíme přizpůsobit. Sbohem hudební či výtvarná školo, definitivně vyhrál sport.


V úterý jsme využili pěkného počasí a vyrazili jsme motorizovaní na cyklostezku. Ehm, toho mladšího bych potřebovala uvázat na lano, protože už zjistil, že i na Firstbiku se dá jezdit rychle a po takových projížďkách vždy trpí moje hlasivky :-) 


 Středa byla mimo jiné taky pracovní. Občas (vlastně docela často) to doma vypadá dost komicky, když tak trochu zběsile pobíhám od hrnců k notebooku a mobilu. A abych to všechno ve zdraví přežila,  prokládám to pletením. Pletu druhý kousek, je to fakt relax!


Ve čtvrtek jsem si byla oblédnout výstavní prostory, kde budu vystavovat svoje fotografie a konečně odevzdala anotaci, kterou jsem dlouze smolila tři dny a nakonec jsem ji napsala ve stylu sobě vlastním, tudíž minimalistickém a všechny ty obsáhlé verze skončily v koši. Odpoledne jsem měla prezentaci v nové lékárně v Blansku, což je pro mě vždy příjemný pracovní den. V pátek už jsem toho ale měla jak se říká plný brejle. Takže večer sklenička portského s panem Božským a něco dobrého na zakousnutí k tomu. Už opravdu potřebuji dovolenou!



 V sobotu odpoledne jsme se starším pirátem zavítali na hrnčířské trhy do Kunštátu. Mladšího jsme nechali doma, jednak po obědě chodí spát a hlavně tady hrozilo reálné nebezpečí, že napáchá nějakou škodu. Je totiž jako uragán. Více o trzích zde. 


Přeji všem pohodový týden!

8 komentářů:

  1. Já si každé pondělí říkám, že ten týden bude jistě klidnější než ten předchozí a ono, lidově řečeno, prdlajs! :) tak že by tento týden? :) asi ne...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si myslím, že každý následující týden bude klidnější, ale je to čím dál tím horší. Baru, čeká Tě krásná dovolená, jela bych hned a do Říma... Ty se máš... :-) Pa a hezký den:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Moni, ale čím vším je to vykoupeno :-) Starší pirát má angínu, takže zákon schválnosti funguje vždy spolehlivě. Ještě že má babička dovolenou.

      Vymazat
  3. Pondělí Instalife mě hodně baví, ale pak zjistím, že nestihnu ani polovinu toho, co ty! Moc se mi líbí fotky - co pleteš hezkého? Vypadá to dobře, moje oblíbené barvy.
    Přeji Ti hezký týden - týden "Říma"?
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! Až se vrátím z Říma, nafotím na modelce, vydrž :-) Letím ve středu ráno, snad ve zdraví odletím, Marťa má angínu :-(

      Vymazat
  4. Báro, ani se ti nedivím, že potřebuješ dovolenou. Já ji bohužel musím oželet kvůli tý ruce, i když prý možná stihneme ještě něco v říjnu:-))hurá....Tak pozdravuj Itálii, tu miluji nejvíc!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, věř, že všechno zlé je pro něco dobré. Já taky musela ze zdravotních důvodů oležet jednu červencovou dovolenou a nakonec to nebylo tak špatné, aspoň jsem si odpočinula. O to víc se těším teď! Děkuju a ať se ruka rychle hojí.

      Vymazat