středa 28. srpna 2013

Pracovní kout u pirátů

Tak konečně! Ne, že by nám to tak dlouho trvalo, ale čekali jsme na lampičku, kterou jsme měli objednanou u nás v krámě a teprve v pondělí si ji piráti donesli vítězoslavně domů. A jestli si pamatujete jak jsem Vám tady psala o návrhu dětského pokoje, tak teď se můžete podívat jak to vypadá v barvách :-) A abych nezapomněla ..... zárověň je tohle i náš soutěžní příspěvek do kreativní soutěže o washi pásky, která stále běží na blogu u Iri Novak.  No, vím, zase tak kreativní to není, ale holt stylově nám vlastní. Lepili jsme na dvakrát, došla nám bílá páska :-)



Tohle je naše washi dílo v plné kráse. Musela jsem předělat i kormidlo, aby hezky zapadlo do kontextu a maják nám trošku letí, ale nám to nevadí :-) Bílou washi pásku jsme oživili barevnou páskou v užším provedení. Kdo ještě neví, kde koupí washi pásky, tak třeba tady.




Tyto nádherné doplňky jsou od Kazeto a dodala nám je (a nejen je) Renča z KOKINO design. Tolik radosti piráti měli! Mladší pirát si vybral ještě  úložný box s krtkem. Udělal si z něj vozový park na autíčka :-) Lampička doplňuje stylově stropnici, kterou už máme od podzimu a je rovněž od firmy Rabalux.  A kufřík s fotografií lodě jsme měli doma do zásoby, protože kufříků není nikdy dost, že ano?



A ještě abyste věděli jak jsou řešené pracovní stoly. To byl opravdu oříšek, aby to bylo všechno tak jak má správně být nejen s přihlédnutím k Feng Shui, ale taky k tomu, že školák je levák. Stoly jsou řešeny do L a už teď jsem velice ráda, že jsem nechala vyrobit dva, protože ty boje o jeden stůl a místo by byly nepředstavitelné! 



 A aby těch  těch kufříků a krabic nebylo málo ..... Tyhle jsou z IKEA a výborně slouží pro rychlý úklid všech pokladů :-) Teď přijdou na řadu ještě nové postele, ale ty se teprve budou vyrábět, tak zase příště. 


A nezbývá než popřát všem školáčkům úspěšné vykročení 
do nové životné etapy (samozřejmě pravou!)


PS: a ještě jednu nesoutěžní fotografii z washi tvoření v pokojíčku najdete na facebooku.




24 komentářů:

  1. Vy jste tak šikovní! Vypadá to skvěle a taky dokonale úhledně.) Kluci jsou pořádný po mamince?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Iri, moc pořádku milovných dětí neznám, teda alespoň naši piráti nejsou. navíc typičtí chlapi :-) Kdybych to vyfotila teď, nebylo by to publikovatelné. Ještě jsme lepili autodráhu, tak si s ní teď vehementně hrají.

      Vymazat
  2. No to by bylo, aby se klukům ve škole nelíbilo, když mají doma takové super zázemí s pracovními stoly. Ty washi tomu dodaly ten správnej šmrnc, Baru, fakt paráda!!! To kormidlo - je odkud (jestli to nejni tajný...)??? Díky, hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tajný to není, ale nevím, jestli ještě bude mít, koukni sem http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=3978 Už ho máme rok, ale Baboonka tento sortiment občas doplňuje :-) Díky!

      Vymazat
  3. Dekoraci z pásek jsem obdivovala už u Iri. Je to fakt moc pěkný. A obzvlášť se mi líbí, že jsi myslela na to, že máš leváka, protože to my leváci moc často nezažíváme :)
    Máte to tam pěkné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice jsem musela udělat kompromis, sedí zády ke dveřím, ale schválně jsem piráty nechala, aby si každý vybral svoje místo intuitivně a Marťa (levák) šel hned po svým. Takže má prostor, nebude si snínit ani nic zavazet. Zdravíme leváky! :-) A díky.

      Vymazat
  4. Báro super!! Vypadá to úžasně a myslím, že kluci jsou teď nejšťastnější ve svém pirátském světě:) A na kufříky taky nedám dopustit, ještě dodnes v nich mají děti poklady z dětství.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! Kufříky a krabice jsou opravdu vděčné, jen ne všechny vydržely nápor mladšího piráta, tak postupně doplňujeme :-)

      Vymazat
  5. Báro,
    super námořní pokojíček kluků :-)
    Strašně se mi líbí modrá barva na stěně, dekorace s washi pásek i celkové řešení stolu i pro leváka.
    Washi pásky znám, ale zatím jsem je použila jen na oživení bílého nábytku dceři do pokojíčku a balení dárků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ili, taky je používám ráda na balení dárků :-) Ale sem tam s nima i něco oživím doma. Děkuju a krásný den!

      Vymazat
  6. Baru, skvělé!!! Chci být pirát :-) Úžasný pokoj!!!! To se jim to bude učit...

    OdpovědětVymazat
  7. Baru,to nemá chybu!Být malá, tak bych si přála takový pokojíček. Je sladěný, vzdušný, bez zbytečností a ten pirátský motiv - SUPER!Veliká pochvala pro Vás za pokojíček!Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Myslím, že i piráti jsou spokojeni, já mám konečně splněno a můžu vytáhnout pletací jehlice :-)

      Vymazat
    2. Jehlice? Tak to bude relax. Už se chystáte na zimní období, nebo polštářky?
      Jana

      Vymazat
    3. Ani jedno, chytla mě tvořivá a objednala jsem si nějaké nové příze, tak něco vzniká na Fler.

      Vymazat
  8. Moooc povedené, ta Washi páska tomu dodala ten správný šmrnc - myslím ta úzká červeno-modrá. Skvěle vymyšleno. Díky za možnost nahlédnout :-).
    Pěkný večer Gabka

    OdpovědětVymazat
  9. jeee, to se synům musí líbít, museli být nadšení, takový parádní pokojík, pracovní koutek :-)dekorace jsou víc než super :-) Bára

    OdpovědětVymazat
  10. Konečně píšu i já, ostuda! Na fotky pokojíčku jsme se dívali o víkendu společně s klukama. Strašně se divili, kde se tam vzali ty "naše kufříky". A já obdivuji, ten modrý odstín, světlé dřevo a světlá dvířka jsou skvěle zvolená kombinace. Piráti se mají! Odměna za nápad s washi dekorací je naprosto zasloužená, moc jsem ti fandila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, díky! Kufříky mají velký úspěch, budu muset přikoupit další :-) A chystám se na nějaké utěrky od tebe, tak se brzy ozvu.

      Vymazat
  11. Tak toto je opravdu parádní výzdoba, moc se mi líbí! S washi páskami se dají dělat hotová kouzla :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky! Washi pásky jsou super, člověk nepotřebuje tisíce, aby vykouzlil rychlou proměnu. V dětském pokoji je výzdoba už víc než rok a stále drží!

      Vymazat