pondělí 19. srpna 2013

Instalife

Krásné pondělí všem! To nám ty týdne rychle běží, co? Za chvíli konec prázdnin a nám začíná škola! Ale nespěchejme :-) Minulý týden byl pro mě více či méně pracovní. Konečně jsem udělala pár restů a od čtvrtka do neděle jsem byla pracovně v Jeseníku. A jelikož byl Martínek celý týden na anglickém příměstském táboře (letos už podruhé, moc se mu tam líbí), mohla jsem si udělat alespoň jeden den home office.



Kdo pracuje z domu jistě mi dá za pravdu, že občas to stojí dost námahy v klidu zasednout a pracovat. Obzvlášť, když se kolem Vás motají dětičky. Mě se ale v úterý povedlo vyslat mladšího Vítka na prázdniny k babičce a tak jsem skoro celé úterý věnovala práci.  Odpoledne jsem už měla piráty doma a šance na jakoukoliv práci byla naprosto mizivá :-) Když jsou oba pohromadě, máme veselo.

Středa byl pro mě takový hodně příjemný den. Ráno jsme s panem Božským objeli dva autosalony a vybírali nové auto pro mě. Jestli vyhrála Škodovka nebo Hyundai se taky brzy dozvíte. Každopádně jednou, jednou to bude to vysněné Volvo! :-D Následovala příjemná snídaně v oblíbené kavárně Cafisco, kde jsme posnídali báječné domácí cukeťáky a mrkvové koláčky a středeční den jsem zakončila večerní masáží. Téměř ideální den :-)

 Čtvrteční balíčky z Kokina, těmi to všechno začíná! Co se skrývá uvnitř bylo překvapením až do pondělí i pro mě. Chtěla jsem si tu radost užít společně s klukama a tak jsme je dneska společně rozbalili. A co v nich bylo, uvidíte už brzy!

 Odpolední odjezd na pracovní cestu (s ještě půjčeným autem) a dlouhá štreka přede mnou. Kafe na benzině u Olomouce to vždycky jistí. Už se ty dny ale pěkně krátí!

 Časné páteční ráno ... Z postele mě doslova vytáhlo sluníčko (5:30), tak jsem si aspoň vychutnala ten svěží čerstvý ranní vzduch po balkonu hotelového pokoje.

 Pracovní víkend byl opravdu pracovní a přesto moc příjemný, protože jsem dělala společnost dvěma milým dámám, které vyhrály víkendový pobyt v hotelu Priessnitz. V neděli odpoledne jsem se vrátila domů a vrhli jsme se na malé stěhování dětského pokoje, protože dnes pirátům budou montovat nové pracovní stoly. Jak to dopadlo uvidíte už brzy!

Mějte příjemný start do nového týdne :-)

A nezapomeňte soutěžit!


6 komentářů:

  1. Baru, měla jsi super týden... Moc hezky se to čte! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky! No teď už zase dva rošťáci a právě ladíme pirátům pokojíček. Akorát nám došla washhi páska :-( Krásný týden!

      Vymazat
  2. Baru,krásné fotky. Kdybych si mohla vybrat něco z tvého týdne, určitě bych chtěla být výherkyní víkendového pobytu v hotelu Priessnitz a sedět na tom balkóně.
    Když jsme u té kanceláře, tak ty skříňky do pracovního koutu už máš? Jsi spokojená?
    Strašně se mi líbí to oslovení "piráti"-to je super. Přeji jim krásné stolky, bude to moc hezké.....
    Hezký a příjemný den Baru. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, výherkyně byly opravdu spokojené a pobyt si náležitě užily. Skříňky mám dávno, jen ještě nemám nový koberec, až bude celé hotovo, nafotím. Ale spokojená jsem. Jsou z mléčného skla, aby to alespoň trochu korespondovalo s šatní skříní. A piráti jsou to doslova a do písmene, někdy opravdu divocí. Už máme hotovo, ladíme detaily a oba jsou nadšení a skoro zabydlení :-) Během týdne budou fotky. Krásný den a děkuji!

      Vymazat
  3. Baru, mě moc baví ten zarámovaný plakát Modern Retro a ještě víc ty natažené nožky na balkóně, taky bych si takový pobyt dala líbit! Doufám, že rozbalování bylo v pohodě .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No akorát pro mě to byl víkend pracovní a natažený nožky jsem si mohla dovolit tak leda v 6 ráno :-) Kluci jsou nadšení, brzy pořídím příspěvek. Děkujeme!

      Vymazat