středa 21. srpna 2013

Goshico poprvé

Aneb zkouška mojí trpělivosti. Přišlo mi to úsměvné, tak Vám můj příběh musím napsat.  Minulý týden jsem trošku nakupovala. Přes net, jak jinak. Za prvé to s dětmi jinak nejde a za druhé, nemám ráda obchoďáky. Takže jsem si objednala nové balerínky La Farfalla a kabelku Goshico a netrpělivě jsem očekávala jejich doručení. Botičky přišly v pondělí .... úžasné, byla jsem nadšená jen jsem je viděla, neonově žluté, prostě parádní. Akorát moje nadšení opadlo, když jsem si chtěla vyzkoušet druhou botu do páru a zjistila jsem, že jsou obě pravé :-) Takže na poštu a balíček zaslat zpět. Nu což, stane se.  Včera jsem stejně dychtivě očekávala zásilku Goshico. Doručovatel zazvonil a já celá blažená běžela dolů pro balíček. Rozbalila jsem krabici a místo nadšení (to následovalo až později) jsem se zarazila, protože moji objednávku jaksi zaměnili. Stát se to může. Hned jsem volala, abych se dožadovala mojí dlouho očekávané kabelky. Paní byla tak milá a tak se omlouvala, že jsem se na ni nemohla ani zlobit. Taky jsem měla kdysi svůj eshop a vím, že tohle se zkrátka stát může. Akorát si na tu svoji první Goshico kabelku ještě týden musím počkat. Za to ale vím, že určitě nebude poslední, protože kdo měl Goshico v ruce, už nikdy nemůže jinak :-) 


Jako dárek k objednávce jsem dostala úžasné pouzdro na mobil, o které se teď soutěží na blogu Iri Novak (doufám, že tímto nebudu ze soutěže diskvalifikována, protože těchto dokonalých pouzder bych zvládla mít i více). Nikdy jsem si na podobné libůstky jako pozdro na mobil nepotrpěla. Možná právě proto tak můj chytrouš vypadá. I když má kovové tělo, už ne jeden šrám utrpělo :-) Takže od teď ho budu jen hýčkat. Týden je dlouhá doba, tak si alespoň zkrátím čekání studováním průvodce. Za necelý měsíc letím a mám ráda, když předem něco vím. I když budeme mít českého průvodce, ráda si načtu předem.




 
No řekněte sami, není to krasavec? Tak tolik moje nakupování přes eshopy aneb kdo si počká, ten se dočká :-)


A co Vy, nakupujete raději přes eshop 
nebo v kamenných obchodech?



22 komentářů:

  1. Baru, tak vidím, že jsi ve zkoušce trpělivosti obstála, no stává se no... jinak já taky nemám moc ráda nakupování v centrech, nicméně taky nemám ráda, když mi dojde něco špatného a já s tím musím lítat na poštu, to se raději zatnu a přetrpím tu chvilku zkoušení v obchodě ať mám jistotu.... na druhé straně v e-shopech se dají sehnat velmi zajímavé kousky, na které v obchodech člověk nenarazí. Já si byla včera koupit pohodlné boty na běhání do Londýna, nakonec jsem teda vybrala, ale stálo mě to teda hodně sil:-))

    kabelky Goshico jsou moc pěkné, já sama jsem si konečně udělala radost kabelkou od Darabags..

    těším se na Tvoje zážitky z Říma..:-)) hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, jsou věci, která u nás v kamenných obchodech prostě nekoupíš, např. Goshico a jezdit na nákupy do Prahy, na to fakt není čas. A třeba takový Gant a Replay, to by se člověk nedoplatil kupovat to v kamenných obchodech. Nicméně dnes mě paní z Goshico velmi mile překvapila, zaslali mi tašku přímo z Polska :-) Jinak mám s nákupy přes net jen ty nejlepší zkušenosti. Krásný zbytek léta!

      Vymazat
  2. Oblékání a boty si raději dopřávám v kamenných obchodech. Nemám konfekční míry a také si musím dobře ověřit, zda mi to sluší i padne, než zaplatím. A mám hrůzu z vracení zboží a všeho toho balíkování:-)O to víc obdivuji ty, kterým se to vede bez problémů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to bez větších problémů vede již několik let. Kupuji vesměs stejné značky a tak už vím, co sedne a jakou velikost. A přes net to vyjde mnohdy o dost levněji.

      Vymazat
  3. No teda, řekla bych, že to je trochu pech... Ale tak zase máš pěkný obal na mobil. To teda jo :)
    Já taky nakupuju po internetu. Téměř výhradně. Mám jen dvě oblíbené značky, kvůli kterým jsem ochotná vejít do kamenného obchodu. A to se dá vydržet :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu! Balíček s výhrou dnes dorazil, moc děkuji! Zítra se budu chlubit na blogu :-)

      Vymazat
  4. Bari, teda, to je smůla .....

    Já kupuju přes net jen doplňky do domácnosti a hračky pro děti, oblečení raději v kamenných obchodech, bojím se, že nebude sedět ..... pa, pa Marki

    PS: ten obal na mobil je nádherný!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k pouzdru na mobil už putuje kabelka rovnou z Polska ke mě :-) Mají velmi solidní přístup, takže mi to vlastně ani tak nevadí. Já kdybych měla kupovat oblečení jen v kamenných prodejnách, tak chodím nahá :-) Pravda je, že pro kluky nakupuji skoro výhradně už jen v kamenných obchodech, ale to uděláme vždycky jeden velký nájezd, kompletně je obujeme a ošatíme a je to :-)

      Vymazat
  5. To jsou teda experti :-D :-D :-D Asi vědí proč tam mají tu sympatickou slečnu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, překvapili velice, dnes poslali expres zásilku přímo od zdroje :-)

      Vymazat
  6. Pouzdro je fakt nádherné, na kabelku jsem zvědavá. Když už se to sejde, tak ze všech stran nebo u jednoho zákazníka, to je klasika:-). Snažím se opravdu vše kontrolovat, ale taky se občas zadaří, pak se modlím, aby mi zákaznice odpustily:-). Já už přes net nakupuji téměř vše, šetří mi to čas a umožní plánovat i snít:-). S oblečením problém nemájm ani ze zahraničí, jen jednou jsem posílala špatně poslané botky. Poštovné se prodražilo, ale jinak vše perfektní. Horší, že se mi teď rozbila žehlička na vlasy, kterou jsem po domluvě poslala renomovanému e-shopu před 14 dny na výměnu zpět a majitel vůbec nekomunikuje:-(. To by se stát nemělo a doufám, že to dobře dopadne! hezký zbytek nde Baru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to net taky jistí! Tolik času na nákupy po obchoďácích taky bohužel nemám. A když už vyšetřím chvilku, ráda si věnuji něčemu smysluplnějšímu :-) Krásné dny, Šárko!

      Vymazat
  7. Obal na mobil je super! Já zatím žádný nemám, takže je můj mobil celý otlučený z kabelky-chudáček.
    Ten Řím, to bude nádhera!Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ten můj už je taky obouchaný, i když je kovový, takže to má takovou odměnu za utrpěné příkoří ode mě :-) Řím bude moje pozdní letní dovolená, taková sladká tečka za létem :-)

      Vymazat
    2. Však si tu tečku za létem zasloužíš!
      Koukám na tu návštěvnost blogu-to je úžasné skóre!Jana

      Vymazat
    3. Jani, díky! Chtěla jsem si těch 80tis. návštěv ohlídat a nějak mě to uniklo. No bohužel bude od září zase méně času na blogování, ale budu se snažit :-)

      Vymazat
  8. Obdivuji tě jak to bereš s nadhledem. Já se osypu už jen při představě jít na poštu s balíčkem, protože na té naší je fronta vždy na minimálně 20 minut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, to u nás taky a 20 minut je mnohdy ještě lepší verze. Ale před nedávnem jsem sama provozovala eshop, tak mi to ani tak nepřijde, i když tento týden jsem byla na poště už dvakrát, tak už snad stačilo :-) Ale beru to jako dobré skóre v poměru počtu nákupů úspěšných versus méně úspěšných :-)Zítra jedeme s pirátama do přírody a tam bych ani jedno stejně nevyužila aneb na všem špatném hledej něco dobré :-)

      Vymazat
  9. Včera byly asi nějaké erupce na slunci a pošta to všechno v těch balíčcích nějak poházela, u nás zase pošťák nějak nemohl najít zvonek, a to jsem se na balík, tak těšila. Ovšem, já jsem na poště už jako doma, tak mám tu trpělivost taky někde jinde. A kdo si počká, ten se dočká. Začala jsem taky nějak uvažovat, že bych měla mobil do "něčeho" dávat, ač všeho možného odolný by měl být, v mé kabelce je stále ohrožen třeba dinosaury. Ten goshico je fakt překrásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, my máme označený zvonek tak, že i naprostý ignorant si ho musí všimnout, ale doručovatelka mi hodí oznámení do schránky s tím, že nemáme zvonek! To mě vždycky vytočí a už jsem si byla i písemně stěžovat :-) A to když má přijít balíček, čekám doma. S kabelkou to mám podobně, proto nosím samé velké, akorát nenosím dinosaury, ale asi tisíc autíček (nejlépe traktory) :-) Krásný den!

      Vymazat
  10. To se to teda sešlo.) Tak hlavně, že už je doma (dneska jsem zahlédla na FB:). A je to tak, jak píšeš, co jsem objednala první Goshico, nemůžu přestat:) Krásný jsou i na fotce, ale jak je člověk drží v ruce, a obdivuje to detailní zpracování, je z toho láska na celý život.)

    OdpovědětVymazat