čtvrtek 15. srpna 2013

Dva roky blogu

V srpnu tomu jsou to dva roky, co jsem založila tento blog. Původní záměr, jak již název blogu napovídá, byl ale malinko jiný. Chtěla jsem pouze stránky, kam budu moct vkládat svoje fotografie s možností komentářů. Po krátkém zvažování jsem se rozhodla pro blog. Nicméně první rok jsem neblogovala, jen vkládala fotografie. Potom jsem ale sama začala sledovat další a další blogy a jedna životní zkušenost mě nakopla k tomu, abych se do blogování v pravém slova smyslu pustila taky. Chytlo mě to a už nepustilo. Blogování se stalo mojí každodenní součástí a čtení oblíbených blogů mám každý den místo ranního tisku. No a když oslava, neobejde se bez dárků, je to tak? Proto jsem si pro Vás připravila několik dárečků. A protože někteří z mých čtenářů nemajjí ani svůj blog ani facebook, tentokrát se mohou zapojit i oni, aby to bylo spravedlivé :-) Všem, kdo máte zájem se zúčastnit se, stačí do komentáře pod tímto příspěvkem napsat co se Vám na tomto blogu nejvíce líbí a naopak a samořejmě uvést emailovou adresu. A poslední prázdninový den nechám nezávislou osobou vylosovat toho, kdo získá hand made melírovanou šálu Granadina, korálkový náramek Poetické odpoledne a dva laky na nehty Maybelline v odstínech růžové.






Děkuji všem za neustálé zvyšování S-Ranku :-) Moc si toho vážím!

Nezapomeňte se zapojit do 31.8.2013 a dárečky můžou být Vaše ♥

35 komentářů:

  1. MIlá Barunko, Váš blog jsem objevila úplnou náhodou, ale už Vás znám z mimibazaru. Moc se mi líbí Váš styl bydlení, hlavně Vaše ložnice... Mám to jako vy a každé ráno sjíždím své oblíbené blogy. Moc díky za ten Váš. Mějte se krásně. Martina
    martinavan@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, děkuji za komentář, ranní čtení blogů je zkrátka rituál :-) Hodně štěstí a krásnný zbytek léta!

      Vymazat
  2. Milá Baru, na tvém blogu se mi nejvíc líbí, že jsi svá a jdeš si za tím, co tě baví. Taky je moc fajn, že sdílíš své pocity ve formě fotografií, tvůj blog je rozmanitý a příjemný. Jen tak dál! :)
    Krásný zbytek prázdnin přeju, Markéta.
    jinochova@gmal.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, děkuji za milá slova. Někdy je ta cestička za tím, co mě baví, strnitá, ale o to je to zajímavější. Letos z těch fotografií snad konečně bude i výstava! :-) Díky za přízeň a krásný zbytek prázdnin i Tobě!

      Vymazat
  3. Milá Báro, já si Vás našla přes MMB. Líbí se mi Váš styl bydlení a pohled na svět přes fotografie. Zároveň jsem propadla minimalistickému stylu jako Vy. Každý den sleduji Váš blog /spolu s dalšími blogy/. Nejkrásnější fotografie jsou z Vašich cest, výletů .... Ještě musím zmínit recepty, i tam nacházím jednoduchost a to mě u Vás nejvíc baví. Díky Jitka
    modry.zvonek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji! Pamatuji si na Vás ještě když jsem měla eshop :-) No jo, svět v hledáčku fotoaparátu mi přijde ještě zajímavější :-) Hodně štěstí a spokojených chvil.

      Vymazat
  4. Dobrý den Báro, i mezi mé ranní rituály už patří pročítání Vašeho blogu, objevila jsem ho nedávno a nemohla se odtrhnout, dokud jsem ho celý neprohlédla, děkuju za něj i za velkou inspiraci ve všech směrech. Dnes například vyrážíme s rodinou na prodloužený víkend na Vranovskou přehradu:-), dlouho jsem váhala kam, ale po Vaši fotoreportáži bylo rozhodnuto, mějte se pohodově, zdraví Vás Markéta
    kulhavaMa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, tak to je pro mě největší odměna, když moje reportáž někoho inspiruje k výletu! Děkuju! Ať se Vám dovolená vydaří a líbí se Vám tam stejně jako nám. Příjemný zbytek prázdnin.

      Vymazat
  5. Zdravím Baru, blog jsem objevila nedávnoa moc ráda zde brouzdám. Je to skvělá rutina, jen tak dál! Mimochodem, ty laky na nehty jsou krásné!!

    weronika.dusilkowa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weroniko, tak třeba budou Vaše! Děkuji a hodně štěstí :-)

      Vymazat
  6. Báro, já Vás znám z MMB, tam jsem ještě od Štávičky často vařila. Blog a hlavně komenty na fb jsou pro mě nejlepší, hned si přečtu co je nového a pokud se jedná o cestování, vaření, bydlení tak hned otvírám a čtu.
    Asi nejlepší jsou vaše cestopisy, ty by strčily do kapsy Koktejl apod. :-)
    Hezký den a ať se daří, Iveta
    medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iveto, děkuji za milé psaní, jsem ráda, že se Vám cestopisy líbí, ale na Koktejl určitě nemám. Koukám, že mě na MMB sledovala spousta lidí, ani o tom nevím :-) Krásný zbytek prázdnin!

      Vymazat
  7. Dobrý den Báro, jsem s Vámi od počátku blogu. Je mou ranní siestou, Nespresso nesmí chybět :o) Oceňuji rozmanitost blogu, těší mé příspěvky zejména na téma bydlení, také fashion či umění. Chybí mi více Vašich receptů, Vaše kuchyně je dle mého názoru dokonalá, jednoduchá, rychlá. Mně osobně by potěšilo i téma feng shui v praxi. K fotografiím nemám slov, vždy se kochám. Děkuji Vám a přeji nádherné léto. Jitka
    vykoukalova.jitka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji! S těmi recepty to máte tak ... existuje spousta profi blogů, které se na jídlo nebo módu přímo specializují a já to beru jen jako zpestření. Tak třeba o jídle jsou úžasné blogy http://www.foodlover.cz/ nebo http://www.thinkfood.cz/ a jako fashion blog mám nejraději http://www.lesimple.sk/ Ale budu se tedy snažit zařadit receptů více. Poslední dobou už nic nového ani nevymýšlím, protože na všechno zkrátka není čas. A FS v praxi byste si představovala jak? Já zatím studuji, letos mě čeká třetí a poslední ročník a potom uvidím, jestli FS poradenství zahrnu do svých činností. Díky za komentář a hodně štěstí!

      Vymazat
  8. Baru, tvůj blog to byla láska na první pohled. Líbí se mi hlavně tvé fotky, jsou tak čisté a koukatelné. Užívám si to a relaxuji u jejich prohlížení. Čím víc tvých fotek jsem viděla, tím víc jsem zjišťovala, jak obdivuji tvůj přístup k životu a životním hodnotám - zdraví, děti, rodina, bydlení, umění, vaření, příroda, hobby........
    Přeji tomuto blogu i nadále mnoho skvělých fotek a příspěvků. Jana
    hegerova24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju! Jsem ráda, že jsem pro někoho inspirací a vážím si Tvých pravidelných návštěv a Tvojí přízně! Děkuju!

      Vymazat
  9. Milá Báro, 2 roky, to už stojí za pořádnou oslavu. Popíjím si tu červené (v rámci oslav) a kochám se výběrem dárků, které jsi pro čtenáře připravila. S radostí se účastním, protože zkrátka musím zkusit chytit štěstí za nohu. ;-)
    S Tvým blogem si dávám dostaveníčko obvykle v noci, když nemůžu spát. To pak jdu sem i na "Haušku" ;-) a díky tomu, že na obou Tvých blozích je taková pohoda, inspirace a útulno, vždycky si tak "uklidím mysl", že pak usnu raz dva. Jsi můj večerníček, můj prášek na usnutí, můj kamarád. Líbí se mi, že jsi zvětšila fotky a taky, že jsi v poslední době začala víc odhalovat své soukromí, sebe, svou rodinu a zase jsi nám, svým čtenářům, díky tomu o moc bližší.
    A co se mi tu nelíbí? To bych si jen cucala z prstu nějaké výmysly. Já to tady mám prostě ráda se vším všudy. Pro tu čistotu, klid, krásné věci, kvůli Tobě.
    Přeju krásné letní dny.
    Vivi
    lucinkamala(zavináč)seznam(tečka)cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, já se musím červenat! Jsi moc milá jako vždycky a jsem ráda, že jsem Tvůj večerníček :-) To mě více než těší. Pokusím se i nadále nezklamat, aby se Ti vždycky dobře usínalo :-) Děkuji za Tvoje psaní a i Tobě přeji krásný zbytek prázdnin a léta.

      Vymazat
  10. Milá Baru, poznám Vás ešte z MMB a Váš blog sledujem pravidelne.Ked si najdem chviku čas a dostanem sa k počitaču , hned pozerám čo nové ste vložila.Najradšej mám fashion , varenie a cestovanie, cestujem s vami aspon virtualne ked inak sa mi moc neda.Na vianoce som robila vašu "čokoladovu paštiku" - výborná!!!!!!!Taketo rychle receptiky mam najradšej ,.Obdivujem na vas , že aj pri 2 malych deťoch toho tolko stihnete - doma utulne , pletiete nádherné nákrčniky , študujete , cestujete a ešte mate aj krasne kusky v šatniku..........prajem krásny zbytok leta celej rodinke ..........eva.zemanovic@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji! S časem je to těžké, teď mi skončí pracovní prázdniny, tak ho bude zase o kousek méně a příspěvků nebude tolik, ale moc ráda Vás tu bude potkávat častěji. Je moc milé vědět, že tolik čtenářů mě čte! Rychlé recepty být musí, když toho che člověk víc stihnout :-) Mějte se krásně a krásný zbytek léta. Hodně štěstí!

      Vymazat
  11. Baru, opožděně gratuluji k Tvému výročí. Tvůj blog miluji a denně se těším co pro nás nového připravíš. Jsi moc milá a Tvůj blog je upřimný... Jen tak dál:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuju, moc si toho vážím. Stejně tak já každý den s nadšením koukám k Tobě :-)

      Vymazat
  12. Dobry vecer Baro, na Vas blog se divam temer kazdy den, pote co to u nas doma vecer vse utichne (rozumejte, deti usnou :-) nastava chvilka jen pro me. Nekdo cte po ranu denni tisk, ja mam Vas blog :-) Strasne moc se mi libi Vase prispevky typu DIY a jelikoz sdilim Vasi vasen pro bilo-cernou kombinaci, casto tise zavidim :-) Veronika (vetysak@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásné! Moc děkuji a těším se na další společná setkání na blogu třeba nad černobílými variacemi :-) Hodně štěstí a krásný zbytek prázdnin.

      Vymazat
  13. Bari, tvému blogu přeju krásné výročí !!!!

    A co se mi na něm líbí ???? Přece tvé krásné fotografie .... Marki
    hochova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ráda tvé fotografie. jenicek76zavinaccentrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Trochu opožděně gratuluji k pěknému blogovému výročí! Já na Tvůj blog chodím ráda, protože je takový ze života. Máme stejně staré děti, takže řešíme podobné problémy (např. stůl pro prvňáčka). Takže jsi taková má spřízněná duše. Tak ať se Ti daří nacházet co nejvíce chvilek na psaní pěkných příspěvků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko díky! My už stoly máme od pondělka. Dneska jsme dokončili dekorace a ještě lampička na stůl a bude příspěvek :-) A ještě mi napiš emailovou adresu!

      Vymazat
    2. Moje mailová adresa je: katka@designville.cz

      Vymazat
  16. Photography as my hobby je blog tak oblíbený,
    že se všichni těšíme,jaké další příspěvky uvidíme.
    To mě při čtení blogu napadlo a tak znovu přeji blogu,
    aby se mu dařilo!
    Jana

    PS: To není do soutěže!

    OdpovědětVymazat
  17. Báro,
    jé soutěž, tak to mi nedá abych se také nezúčastnila :-)
    S blogem to mám podobně jako ty, mám několik oblíbených a ten tvůj k nim rozhodně patří, kde se kochám každým příspěvkem !
    Máš svůj styl a nádherné fotografie :-)
    Přeji krásné poslední srpnové dny!
    Ilona.Rezaninova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ili, děkuji, moc mě to těší. Hodně štěstí v soutěži, v neděli bude losování :-)

    OdpovědětVymazat