pondělí 29. července 2013

Instalife poprvé

Jak už jsem avizovala na facebooku, premiérově vkládám pár střípků z minulé týdne v podobě koláží, které by jednotlivě nebyly na celý příspěvek a zárověň tak plním Vaše přání ... více příspěvků ze života. Tuto rubriku se pokusím vkládat vždy každé pondělí a věřím, že se Vám bude líbit stejně jako ostatní.


 
 I když byl mladší Vítek celý týden ve stavu marodů a ven se dostal až v neděli, aspoň s jeho starším bráchou jsme si užili hřiště i koupaliště.


Zvládli jsme i menší nákup a večeři v Ikea. V pátek večer tam bylo celkem málo lidí, tak to bylo fajn. Na výsledek nákupu můžete kouknout sem. 


A protože je léto, mlsáme a užíváme si. To k létu zkrátka patří. Hlavně žádné kalorické tabulky! Na to už je stejně pozdě :-)Takže z horkých maliny a tiramisu v restauraci jsme moc výčitek neměli :-) No a jako bolestné za opravdu nepříjemné onemocnění dostal Vítek kufříkové lego. Praktické na přenos a cestování!

A víkendové tropické teploty jsme taky přežili. V chládečku na zahradě a v přítomnosti voňavých bylinek.


Přeji všem příjemný start do nového týdne!


8 komentářů:

  1. Baru,krásné střípky.Mezi další střípky dej nějakou zimní fotku, ať se trošku ochladíme!To vedro je tak zničující.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ráda bych, ale žádnou aktuální nemám :-( My jedeme tento týden na další krátkou dovolenou do hor, tak se moc těším a zároveň doufám že se aspoň trochu ochladím!

      Vymazat
    2. To počasí si s námi letos zahrává!Obdivuji všechny, co se smaží na slunci a nevadí jim to.Mě hned bolí hlava.V horách se ochladíš, to bude fajn. A už máš po rehabkách? Pomohlo to?Jana

      Vymazat
    3. Jo jo Jani, přesně, taky necháu smažky, co vylezou v pravý poledne na slunko. Já jim říkám sběratelé rakovinového bujení. Je to hazard se zdravím a ještě když s sebou berou děti! My vylízáme až kolem 16h odpoledne. Na rehabky ještě chodím a je to moc fajn, mám uvolňovací techniky, cvičení, magnetoterapii a ještě jsem si přikoupila baňkování a masáže. Ale už teď je to mnohem lepší.

      Vymazat
    4. Tak to je dobře, že je to lepší. Hlavně na sebe dávej pozor.
      Ty střípky byl hrozně dobrý nápad.To je fakt "ze života".Budu se zase opakovat, ale tvůj styl focení se mi fakt moc líbí, užívám si to prohlížení.
      Jde vidět, že si s foťáčkem rozumíte!!! Jana

      Vymazat
  2. My byli v sobotu...klimatizace v nákupních centrech je k nezaplacení :o))) Řádění na tobogánech miluje můj muž :o)...kde se nachází ? Krásné fotky !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aranel, já jsem kvůli dětem tuhle zábavu musela akceptovat taky a ono to není zase tak zlé :-) Tenhle tobogán máme u nás v aquaparku v Blansku. Sice mám raději přírodní koupaliště, ale děti se zase více vyřádí tady.

      Vymazat
  3. super nápad, krásné střípky z min. týdne :-) mlsky bych si dala hned...vydařený týden
    Bára

    OdpovědětVymazat