středa 10. dubna 2013

Stará láska nerezaví aneb reklama na Coca Colu

Založila jsem novou sekci a to fotografie na téma. Postupně budu snad přidávat další. Tentokrát zadané témě znělo "přísloví". Nevím proč, ale vybrala jsem si přísloví stará láska nerezaví a hned se mi vybavila Coca Cola, přestože ji nepiju.









 Poslední fotografie pro pobavení. Někdy ty lidi kolem fakt divně koukají , ani nevím proč:-)




17 komentářů:

  1. Báro, ach ty tvoje fotky... Krása! Těším se na tvou novou rubriku... Ve foto akci ti to náramně sluší :-)
    Měj se fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuju :-) Dala jsem Martínkovi mobil, aby mi nevypadl z kapsy, protože pod námi byla voda a takhle to dopadlo. Holt jablko nepadá daleko od stromu :-) Pěkný den.

      Vymazat
  2. Báro, krásné fotky a super nápad! Jo a taky občas zujímám prapodivné pozice pro ulovení pěkného snímku...a pak se divím, když dám uprostřed města foťák našemu Adíkovi a ten si při pořizování fotky mě a mého muže před nějakou památkou lehne na zem :-))). Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holt bude asi po mamince :-) Děkuju za návštěvu a měj se prima!

      Vymazat
  3. Super sekce:) Já Colu piju občas a pokaždý v krizi - když je stres a hodně práce:) Ale tu plechovku i flašku prostě miluju, je to ikona.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri, já tu plechovku mám taky ráda, obsah už méně. Ale je pravda, že jednou pár doušků zabralo na bolení hlavy nebo když mi bylo blbě od žaludku, divný, že? Díky a pěkný den.

      Vymazat
  4. Super nápad.I synkovi se vydařil záběr celá mamka.Pěkný den a už se těším na další povedená dílka Katka

    OdpovědětVymazat
  5. super nápad na založení nové sekce, budu se těšit na další zdařilé fotografie...poslední fotka je opravdu super akční- šikulka :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotky!!! A ta poslední je vážně úžasná. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Barunko,
    někdy vypadám dost podobně jako ty na té poslední fotce .... říkám tomu "tichý blázen" ..... ta první fotka je krásná, už se těším na novou sekci a tvé další fotky ...... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, já už to za bláznovství nepovažuju. Je to nádherný koníček, nevyměnila bych ho za nic na světě. Děkuju a pěkný den.

      Vymazat
  8. Baru, super fotky.Nejlepší je poslední fotka, nazvala bych ji "máma v akci".A moc ti to sluší!Jana

    OdpovědětVymazat
  9. To je zajímavá asociace - nerezavějící stará láska a coca cola :D. Ale já takových asociací mívám spousty .). Ale, kole to se rzí moc sluší, stejně jako tobě to skvěle ladí s kolejemi. Aha a už to tady máme - kola a koleje...

    OdpovědětVymazat