pondělí 1. dubna 2013

Happy Easter!

Letos  p r o   k o l e d n í k y  na přírodní vlně. Vajíčka barvená v červené řepě, která vůbec nechytla, tak jsem se to pokusila zachránit cibulovými slupkami. A zdobení ovesnými vločkami už jsem dělala kdysi dávno. Já raději velikonoční klasiku, těch čokoládových vajíček dostanou jinde až až.










12 komentářů:

  1. Barunko, máš je krásné ...... já mám taky radši klasiku než ty sladkosti, ale děti to holt mají jinak, krásné Velikonoce,.... pa, pa Marki.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, u nás naštěstí ne! Já dělám klasické Velikonoce vždycky a jak byli nadšení z klasických vajíček! Novodobé zvyklosti v tomto ohledu nepodporuji :-) Děkuju a pěkný den!

      Vymazat
  2. Báro, vajíčka jsou krásná! Skvělý nápad zdobit vločkama. Veselé velikonoce! Adriana

    OdpovědětVymazat
  3. To je zajímavý tip, vypadá to krásně a nature.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, nature to opravdu je :-) Ale příští rok se asi budu inspirovat tvým vajíčkem, teda pokud to zvládnu, máš to krásně nastříhané, jedno jako druhé. To muselo dát práce!

      Vymazat
  4. Baru, krásné, přírodní vajíčka se mi moc a moc líbí......Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, krásné! Jednou jsem taky použila ovesné vločky. Úplně jsem na to zapomněla, Děkuji za připomenutí, vypadá to moc hezky. Pohodový večer:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, já jsem měla původně v plánu zlatou barvu na sklo, s takovými třpytkami, ale byla vyschlá, tak jsem si vzpomněla právě na vločky. Děkuji! Klidný večer.

      Vymazat
  6. Baru krásné, barvení slupkami vypadá nádherně, snad ho jednou vyzkouím a tohle zdobení je pro mě novinka:-). Snad jste si Velikonoce užili i přes nepřízeň počasí. No a to designové sklo, to je fantazie, sním o něm:-).
    PS: Maxim je taky můj oblíbenec;-)

    Měj se hezky, paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji, Velikonoce jsme si užili i přes sněhovou nadílku, byl to takový příjemný relax s rodinou a kamarády.

      Vymazat