neděle 31. března 2013

Ufouni?

Ne!  G o u g o u n i !  Taky máte doma spoustu těchto roztodivných postaviček? K nám se gougouni nastěhovali nedávno a věřte nebo ne, je s nimi velká legrace. Zpočátku jsem k těmto stvořením byla nedůvěřivá až skeptická, nicméně u kluků si hned získali velikou oblibu a vydrží si s nimi hrát opravdu dlouho.  Nakonec i u mě našli pochopení.  A proč taky ne? Kdo si hraje, nezlobí! A že si nehrajou jen kluci, vidíte sami.




O tom, že je máme opravdu všude svědčí i fakt, že tyhle potvůrky Vám vlezou i do bot! Nedávno jsme se vraceli z procházky a mladší Vítek celou cestu mlel, že ho tlačí bota. No vyzula jsem a znovu nazula, zalepila a šlo se dál. On zase, pořád, že tlačí. Přišli jsme domů, zuju mu boty a z jedné vypadl gougoun. Jsou opravdu všude! Ráno v pyžamku, odpoledne ve svačince, občas mně vlezou do kuchyňské linky nebo do kapsy u kabátu. V kabelce mi dělají stálou společnost.






Ale teď vážně! U nás tyhle barevné figurky získaly prvenství před všemi ostatními hračkami. Proto bych se Vás ráda zeptala, jestli někomu neleží gougouni bez využití doma. Pokud ano, moc ráda je odkoupím. Nevadí mi, když je budeme mít dvakrát a kluci to jen uvítají, aspoň se o ně nebudou dohadovat :-)


Kdyby se nějaká dobrá duše našla, pište, prosím, na moji emailovou adresu
grunwaldova.barbora@seznam.cz
Děkuji!


7 komentářů:

  1. U nás taky Baru:))) Přesně jako Ty jsem si nejdřív říkala, co to je za hrůzu, dyť se s tím nedá hrát, dá a jak:) Domi je vodí na koncerty, vyráží na pikiniky, přebývaj v domečku pro panenky, někdo má někoho rád, jinej se hádá, no hodně možností.) A já sama jsem zamilovaná do takovýho eskymáčka (PET) a přejem si ještě tu pandičku (REN), ta je very cute:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, koukám, že v tom nejsme sami a to je dobře! Já si s dětma a s gougounama taky ráda hraju :-)A navíc ty barvičky!

      Vymazat
  2. Bari, i u nás je "gougounové šílenství", kam šlápnu, tam je gougoun ..... hlavně mladší Mareček se v takových titěrných hračkách přímo vyžívá ..... přeju ti krásné Velikonoce a hodně štěstí při jejich shánění .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, díky! Koukám, že to nebudu mít jednoduché je sehnat :-)

      Vymazat
  3. U nás taky gougouni hrajou na schovku. Kupodivu i já jsem je vzala na milost, až na to, že je pořád někde nacházím - ale na procházku v botě s náma zatím nešli.

    OdpovědětVymazat
  4. Gogouni jsou nejlepší dárek co albert prozatím vymyslel, škoda, že už skončili, u nás je nejvíc užíváme u kolejí, pár jich pracuje na statku, pár jako doktoři, výpravčí apod. všechny domečky a farmy, co byly kolem mašinek navyužité, jsou zabydlené.:-)

    OdpovědětVymazat