pátek 1. března 2013

Photographer Nicole Robertson

Také máte svého oblíbeného fotografa či fotografku, jejichž fotografie byste měli rádi doma na zdi? Já ano! Je jí Nicole Robertson. Minulý víkend jsme s manželem vybírali fotografie, které bychom si chtěli pořídit do naší ložnice a dnes jsem, určitě ne náhodou, narazila na tuhle zajímavou "hru" na mém oblíbeném blogu Obvious State. Tak jsem se rozhodla připojit se taky.  A zde je můj výběr fotografií.



Projekt pod názvem  P a r i s  in  C o l o r  se mi moc líbí a fotografie se dají zakoupit v eshopu The Paris Print Shop.  Můj výběr není rozhodně náhodný. Jak sami můžete hádat, vybrané fotografie evokují téma lásky ... růžová, kytice, srdce, dvě židličky, polibek. Takové klasicky ložnicové téma. Tak třeba se můj výběr bude líbit i Nicole a já se stanu šťastnou majitelkou fotografií. A pokud ne, tak si je ráda koupím.


Kdo je Váš oblíbený fotograf či fotografka?



6 komentářů:

  1. Baru, skvělý výběr a vkus.Mě se taky moc líbí.Jsou jemné a romantické.Jo láskaaa......Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, lásku si musíme hýčkat ;-)Děkuju a krásný odpočinkový víkend.

      Vymazat
  2. Ahoj Báro, moc krásné fotky, výběr se mi taky líbí. Mít je doma by nebylo špatné, ale já jsem fanda Tvých fotografií....:) Přeji hezký víkend. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni, óóó tak to mě moc těší a děkuji! Tobě též pěkný víkend.

      Vymazat
  3. krásné fotografie, nejen tyto vybrané (odkaz ukládám :-)taky bych si mezi nimi vybrala...v soutěži přeji hodně štěstí :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru díky, já mám štěstí v lásce, takže s výhrou moc nepočítám :-) Ale tuhle čtveřici si utčitě pořídím.

      Vymazat