neděle 3. března 2013

Lovy beze zbraní

Čas od času se vydávám na  l o v y   b e z e  z b r a n í .  Tedy přesněji řečeno pouze s mojí věrnou přítelkyní zrcadlovkou. A právě včera jsem si vyrazila na obhlídku jara. Už mně tak chybí nazout si pohorky a vyrazit na kopec na pořádný výšlap! Miluji totiž hory potažmo všechny kopce více než moře. Přidávám tedy moje včerejší úlovky.



 Mám ráda tohle období. Těsně před tím, než se spící příroda probere k životu. Pro někoho je to možná příliš šedé období, ale pro mě má svoje veliké kouzlo. Člověk už jakoby cítí, že každou chvíli to všechno vypukne. Kruh se uzavírá a všechno jde od znova. Tohle místo z mých fotografií určitě již znáte, je totiž moje oblíbené. Hořice (okres Blansko) jsou cca 600 m n m  a je to takový malý "zapomenutý" kousek země, kde to žije svým vlastním životem. Příště se tam vydám fotit koně.


Báječnou neděli!



9 komentářů:

  1. Krásné,čistě přírodní - to je pokoukáníčko!Jde vidět,že si s přítelkyní zrcadlovkou skvěle rozumíte.Mám hrozně ráda tyto pohledy na oblohu.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, pořád je co se učit. Teď se chystám na nový teleobjektiv, tak to zase bude chvíli trvat, než se spolu skamarádíme :-)

      Vymazat
  2. Báro, ty to tak umíš... Krásné fotky! Přeji Ti hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuji, jsem ráda, že se fotky líbí. Krásný den!

      Vymazat
  3. Barunko, fotky jsou nádherné ... moc se mi líbí ty se západem sluníčka .... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. prostě krása pohledět :-) prostě to tady někdo umí :-) Barča

    OdpovědětVymazat