neděle 10. března 2013

EcoBox

Modulární nábytkový systém  E C O B O X  kombinující nekonečnou variabilitu, kreativitu a univerzalitu, je tvořený z dílenského odpadu a navrhl ho architekt Zdeněk Fránek, kterého jsem u mě na blogu už několikrát zmiňovala.



Poprvé mě tyhle ecoboxy uchvátily na výstavě Architekt Zdeněk Fránek v Boskovicích, podruhé na vernisáži jeho výstavy Útroby architektury v Domě umění města Brna. Jsou veselé, hravé a nesmírně variabilní. 


 Krásné barevné oživení do interiéru, nemyslíte?




 
Každopádně vím, že s něčím takovým bych ráda pracovala u nás doma. Líbí se mi nejen fakt, že ecoboxy jsou vyrobeny z dílenského odpadu, který je tak povýšen do nové podoby nábytkové stavebnice, ale i to, že umožňuje nekonečnou variabilitu, neomezené způsoby použití a neustálou obměnu interiéru. Každý kus je individuálně a ručně opracován.


Přeji všem krásnou neděli a děkuji za včerejší rekordní návštěvnost blogu!



6 komentářů:

  1. Baru, to je dobré, moc se mi to líbí. Právě, že je to vyrobeno z dílenského odpadu. Na obměnu interiéru je to skvělé. Přeji pohodovou neděli :) Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, já mám taky ráda, když se všechno hezky využije a tohle mi už tenkrát přišlo jako výborný nápad. Určitě to není novinka, ale já to poprvé objevila dva roky nazpět. Krásnou neděli i Tobě.

      Vymazat
  2. Baru, to je nádhera ...... "recy věci" mám moc ráda .... Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Hm,pěkné a zvláštní.Líbí se mi to,ale do bytu bych to nechtěla.
    Koukala jsem, jak velká je tu návštěvnost - za chvíli budeš mít v návštěvní knize čtyřku na začátku.To je, Baru,obrovský úspěch.Gratuluji!Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! Jsem za to samozřejmě moc ráda! Ecoboxy ... chápu, každý by to doma mít nechtěl, já jo :-) Krásný večer!

      Vymazat