čtvrtek 28. března 2013

Easter in my favourites colors


Dnes bez větších komentářů, snad jen to, že jsem ty Velikonoce přece jen stihla připravit ... Původně jsem měla hlavu plnou plánů, že je udělám v barvách. Nakoupila jsem si barevné washi pásky a jak to dopadlo, vidíte sami. Jen ta bílá vajíčka jsem nikde nemohla sehnat, tak jsem si musela vystačit s akrylovou barvou a černou lihovou fixou.










A protože mám doma tři chlapy a jak známo, láska prochází žaludkem, nesmí chybět velikonoční mazanec ani šlehačkový zajíc. Tohle jsou tedy jen první prototypy tzv. na ochutnávku. Perníčky jsem letos nestihla, zato mazance jsou podstatně jednodušší a časově méně náročnější.  


  
Pohodové a klidné přípravy svátků jara (nebo zimy?), 
ať to neděláte na poslední chvíli jako já :-)



12 komentářů:

  1. Barunko, vypadá to moc hezky, ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása ..... ta slepičky na vajíčka je úžasná, podobnou už dlouho sháním, jen se mi to nějak nedaří .... krásné velikonoce .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, zkus Jedelanku http://www.fler.cz/jedelanka Má ji od ní, ale už aspoň tři roky ne-li více. Děkuju a užij si Velikonoce!

      Vymazat
  2. Prima, jednoduché a pěkné:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Báro, vajíčka vypadají moc povedeně! Ta jednoduchost má něco do sebe....Hezké svátky (zatím zimní)! Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano, děkuji! Zblízka je poznat, že jsou natíraná, ale co už :-) Hezké svátky i Tobě.

      Vymazat
  4. Baru, u vás už jsou Velikonoce v plném proudu. Vyřešila jsi to skvěle! Vajíčka jsou krásná. Moc se mi líbí použití černé stuhy přes vajíčka. A ten šlehačkový zajíc... Dala bych si! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky! Byla to taková rychlovka, teda až na to natírání vajíček na bílo. Na zajíce přijeď, je fakt výborný! Hezký večer.

      Vymazat
  5. to jsou originální vajíčka, velmi nápadité, Baru, máte krásnou velikonoční výzdobu a mazanec vypadá luxusně, k nakousnutí :-) užijte si velikonoční víkend, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru nápodobně. Ještě by se dalo jet lyžovat, viď? Jinak vajíčka popsaná fixou nejsou můj nápad, viděla jsem je na blogu u Šárky v Ma Maison Blanche a strašně se mi líbila http://mamaisonblanche.blogspot.cz/2013/03/velikonocni-inspirace-v-cerne.html Tak jsem musela vyzkoušet.

      Vymazat
  6. Jednoducjé, černobílé a krásné! Přesně v Tvém i mém stylu:-). Taky mám pár vajíček přetřených, s bílými je holt potíž. Jsem zvědavá, co vybereš do ložnice, čím víc kombinací, tím pro mě vždycky hůř, ale asi je to fuk, nádherné jsou všechny;-). hezký večer Baru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, mně se zase líbí Tvůj lehký nádech orientu! Ale na ten si já netroufám. S tou fixou jsem se inspirovala u Tebe a velmi se mi to osvědčilo. Mít bílá vajíčka, bylo to takřka bez práce :-) Pěkný večer i Tobě.

      Vymazat