neděle 20. ledna 2013

Still winter

A pár nových minimalistických fotografií jen tak ... Zima je prostě kouzelná. Mějte všichni příjemný začátek nového týdne!







A few new minimalist photos just because.  Winter is really magic. 
Have a nice start of new week!



6 komentářů:

  1. krásné! už parkrát mne napadlo, zda nemáte nový objektiv- ty fotky jsou tak ostré, parádní :-)umíte to....a mimo jiné- dávám palec nahoru za hudební podkreslení blogu- Lanu Del Rey můžu:-)
    prima týden, bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, děkuju, ale nemám nový objektiv, zatím si vystačím s těma dvěma co mám :-) Lanu Del Rey mám ráda a už dlouho jsem přemýšlela jak zhudebnit blog.

      Vymazat
  2. Baru,beautiful wintertime photos.Jana

    OdpovědětVymazat
  3. No, dneska jste mi zvedla náladu - umíte opravdu nádherné fotografie, musím se přiznat,že se sem chodím do Vašeho blogu dívat na fotografie hodně často, ale teď jsem se spontánně rozhodla dokonce i napsat (to moc často nedělám), ta fotografie kvetoucí zimy (na okně :-)) je naprosto geniální...moc Vám fandím, máte talent...děkuji za uklidňující a krásné pokoukání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc děkuji Vám za přízeň a náštěvy na blogu, jsem ráda, že se Vám fotografie líbí a že jste napsala! Vážím si toho. Akorát nic není foceno na okně, všechno je venku na sněhu :-) Ještě jednou děkuji a zastavte se častěji, ráda Vás tu uvidím.

      Vymazat