pondělí 14. ledna 2013

I love winter time ....

Mám ráda zimu ... hlavně, když můžu být na horách a lyžovat. Přidávám tedy pár aktuálních zimních fotografií, které jsem pořídila v neděli v Orlických horách. Lyžovačka v takovém počasí byla naprosto luxusní. No řekněte sami, není u nás na horách krásně? 

A jak jste na tom vy? Máte rádi zimu a zimní radovánky nebo jste raději doma v teple?










I love winter ... especially when I can be in the mountains and ski. I'm adding a few current winter photographs that I took on Sunday at the Orlické hory (Eagle Mountain). Skiing in this weather was absolutely luxurious. Well, tell yourself, not in our mountains beautifuly?  


And how about you? Do you love winter and winter fun or you prefer to keep warm at home?



10 komentářů:

  1. Nádherné fotky.....ty máš vážně fotografické oko.Velikáááánská pochvala.Zima je studená,ale nádherná a čistá,mám ji moc ráda.Miluji ten čerstvý,studený vzduch.....Museli jste si dobře zalyžovat,podle fotek vypadá,že tam nebylo "přelidněno".Jen mi někdy připadá,že lyžování je v dnešní době skoro luxusní záležitost.A Baru,když jsme u toho focení, co nejraději fotíš?Přírodu, budovy, lidi, bydlení........Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji. Já zimu můžu, tedy alespoň takovou jaká je na fotkách. I když já mám ráda všechna roční období, kromě moc horkého léta, to nemusím. Přelidněno určitě nebylo. Naopak! A co ráda fotím? Na co mám zrovna chuť, to je různé. Ráda fotím architekturu měst, hitorické pamárky, mám ráda industriál a všechno kolem :-)

      Vymazat
  2. Je to moc hezký koníček......a ty ho děláš hodně dobře.A hlavně děláš tím radost všem, co chodí k Tobě na blog.A tak přemýšlím, čím bychom Ti mohli udělat radost zase my? Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, vy mi děláte přece radost tím, že chodíte ke mě na blog :-) Děkuju Ti za slova chvály a přeji pěkný večer!

      Vymazat
  3. tleskám -super téma :-) a povedené fotografie. já mám rada všechny období, takovou zimu obzvláště :-)v takovém počasí je nejlepší lyžování a poté si sednout někam do tepla a dát si nějakou dobrůtku:-) Já lyžovala o víkendu na Monínci, kde bylo přelidněno, ale stálo to za to. a už se těším až vyjedem do hor (zimní radovánky je manželova hlavní obživa, takže těch výjezdů na hory je pomálu :-(, ale je se na co těšit...a kor po dnešku, když napadlo tooolik přírodního sněhu- takže hurá do lyží....
    prima večer, bára j.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, děkuju! Sněhu napadlo opravdu dost, konečně! A doufám, že ještě nějakou dobu vydrží. Nás čeká hlavní lyžařská dovolená až v březnu, ale už se nemůžu dočkat. Ráno vylézt z hotelu a rovnou na svah. To bude paráda! Vidím, že máme stejného koníčka :-) Jsem vždycky ráda, když narazím na akční lidi, byť jen takto virtuálně. Tak krásný večer a příjemné zimní radovánky.

      Vymazat
    2. no my taky už tu pořádnou zimu vyhlíželi a věříme, že jen tak neskončí :-)... tak aspoň se máte na co těšit (my teď pojedem do Harrachova jen na dva dny, ale po sezone vždy jezdíme na pár dní do Kaprunu na ledovec, ale letos se prvně trhnem a pojedem na jaře někam za teplem). přesně tak, lyžování to je velký koníček :-), a kam přesně jezdíte do Orlických? tam jsme ještě nebyli, ale kolem nás si to tam lidé docela chválí, tak budem muset vyzkoušet :-)
      nápodobně - vydařenou zimní sezonu :-)

      Vymazat
    3. Jezdíme do Říček, máme to kousek a je to tam fajn. Někdy taky vyrazíme na Červenohorské sedlo, ale tam jen málokdy vyjde pěkné počasí nebo na Dolní Moravu. Všechno tak nějak s ohledem na pětiletého syna.

      Vymazat
  4. Gorgeous What a lovely place and amazing pictures. ...Love these snowy mountain!!
    Hugs Vicky

    OdpovědětVymazat
  5. Thank you very much :-) I love winter mountains.

    OdpovědětVymazat