středa 16. ledna 2013

Dřevo, beton, kov

Dle mého názoru jedna velmi povedená rekonstrukce starého domu. Krásně se tu prolíná moderna s rustikálním stylem a i když se přiznám, že vyznavačkou rustikálního stylu zrovna nejsem, tohle se mi opravdu líbí.




 Působivá kombinace přírodních materiálů, betonu a kovu. Beton v interiéru mi přijde jako zajímavý prvek, obzvláště potom, když je v kombinaci se dřevem, protože potom nepůsobí tak chladně.




 Prostory obývacího pokoje se mi sice líbí, ale nevím, jestli bych tolik barev kolem sebe zvládla. Nicméně zde je vše s citem sladěno, tak proč ne?



 Jednoduchá koupelna se mi rovněž zamlouvá! Čisté linie, žádné "serepatičky" kolem :-)


Velkolepý prostor pro ložnici. Ta je sice decentně barevná, ale nepřeplácaná. Ideální venkovské stavení. Co myslíte? Zdroj a více fotografií najdete zde.


Já se tak těším, až budeme dělat nové bydlení! Přeji všem krásný den a příští příspěvek bude o barvách, ale tentokrát ne v interiérech.



5 komentářů:

  1. Já myslím,že tolik barev v obývacím pokoji by jsi nezvládla.Znáš to:když miluješ,není co řešit! A ty miluješ black and white+dřevo.Mé nové bydlení by bylo a bude ve Tvém stylu,protože musím přiznat,že ty jsi mi svými příspěvky otevřela oči.To jsem potřebovala, protože jsem si pořád lámala hlavu nad tím,že se mi něco líbí,ale přesně jsem nevěděla co.A díky tobě to už vím.Díky.Budete dělat nové bydlení?Viděla jsem tedy jen kousky Tvého bydlení,ale je dokonalé!Hezký příspěvek.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ses tady inspirovala :-) To mě opravdu těší. Bydlení bude nové, větší a modernější. Už se těším až začneme pracovat na projektu.

      Vymazat
  2. Tak to bude dokonalé bydlení, myslím, že přesně víš a máš v tom jasno,jak bude vypadat.To bude krásná a příjemná práce!Držím pěsti!Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jo, akorát na jedné věci se s manželem zatím tak úplně neshodneme :-) Na podlahu leštěný beton. Beton v interiéru, pokud je kombinovaný s teplým dřevem, se mi obzvlášť líbí.

      Vymazat
  3. Ale bude to krásný a hlavně DOMOV.Jana

    OdpovědětVymazat