sobota 8. prosince 2012

Genaro šperky

Všude se peče vánoční cukroví a já se rozhodla, že změním téma a namísto práce v kuchyni vám, milé dámy, nabídnu ukázku nádherných a originálních šperků GENARO. Tyto úchvatné a moderní šperky jsem objevila nedávno, ale byla to láska na první pohled. Zrovna to asi nebudou šperky jako pro Popelku, protože romantické příliš nejsou, ale kdo má rád jednoduchost a eleganci, určitě si přijde na své.

Dovolte mi, abych Vám představila zlatnici Ivetu Strnadovou, která je autorkou všech těchto šperků, které v sobě snoubí čistotu a přirozenost. Na obrázku vidíte náhrdelník na hnědé kůži s dvěma ovály růženínu a hematitem. Je to hematiťák s růženíny :-)

Ani já jsem neodolala hematitům pro jejich úžasné vlastnosti a pořídla si tento nádherný náhrdelník, ke kterému mi paní Iveta vytvořila do sady i náramek.



Náhrdelník najdete zde.


A nejen to, ale spoustu dalších úžasných šperků najdete na stránkách Fleru. Nabízím několik z nich, které jsou horkými favority :-)


 Sada náhrdelníku na černé a hnědé kůži a jednoduchého dvojitého náramku.


 Okouzlující náramek s jadeity a růženíny na stříbře. 

A nebo tento zamotaný stříbrný prstýnek, který zamotal hlavu i mě :-)
 

Tak co, uděláte si radost některým z těchto originálních kousků? Přeji příjemný den a pokud máte zrovna pauzu u pečení jako já, ať vám to jde pěkně od ruky.




3 komentáře:

  1. Paní Báro, nádherné šperky, čisté a přitom tak nápadité! Můžete nám prosím pro zajímavost přiblížit ony úžasné vlastnosti hematitů? Děkuji Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, to jsou informace, které běžně dohledáte na netu, přidávám několik odkazů, kde se dočtete více, abych to tu nemusela vypisovat:
      http://www.nakridlechandelu.cz/lecive-kameny/hematit
      http://www.nefertitis.cz/hematit/
      Především na té duchovní rovině má úžasné vlastnosti, když pominu, že vypadá jako šperk úžasně. Krásný den!

      Vymazat
  2. Šperky jsou nádherné a hlavně originální. Já mám doma také pár náramků s kamínky. Většinou ale nosím šperky z chirurgické oceli , protože ty na sobě nosím pořád. Dřív jsem si šperky měnila podle toho, jaké jsem měla oblečení, tak abych ladila, ale to už mě přestalo bavit :-D . Šperky si vyměním teď už jen jednou za čas.

    OdpovědětVymazat