pátek 16. listopadu 2012

Ženy, hýčkejte se!

Chvíli jsem přemýšlela, jestli mám tento příspěvěk vložit, ale nakonec proč ne? Souvisí s životním stylem a v tomto již skoro předvánočním čase by pro někoho mohl být inspirací na krásný vánoční dárek. A jelikož recenzí na různou kosmetiku už byla napsána spousta, ráda bych se s Vámi podělila o zážitek v jednom velmi příjemném brněnském salonu krásy, kde pracují s přírodní biokosmetikou Dr. Hauschka. 






A jelikož jsem šla tentokrát opravdu čistě jen relaxovat a odpočívat, nechala jsem foťák doma a s laskavým svolením milé paní majitelky Jitky Šamánkové vkládám fotografie převzaté od ní, za což jí moc děkuji. Už samotný název Ateliér péče o krásu slibuje mnohé. Nejen že pracuje s přírodní biokosmetikou Dr. Hauschka, která patří k mým oblíbeným, ale nabízí něco navíc.... kompletní celostní ošetření těla a mysli metodou Dr. Hauschka.


Již ve dveřích Vás kromě velmi příjemné paní majitelky přivítá nádherná vůně bylinek a konvice s čerstvě připraveným čajem. Během úvodního povídání, kdy můžete v pohodlném křesle popíjet čaj, dostanete lázeň nohou s vůní šalvěje a masáží chodidel.


Ale to je teprve začátek! Po přesunutí se na lůžko z třešňového dřeva Vám paní Jitka namasíruje nohy i ruce, což je opravdu velmi příjemné. Po celou dobu jste zabalena a hýčkána v teploučkých osuškách a dekách a cítíte se jako v bavlnce.


Následuje uvolnění šíje a hlavy, kdy Vás definitivně opustí všechny myšlenky na denní povinnosti, stres a starosti a už se necháte jen hýčkat spoustou něžných doteků. Následuje péče o pleť samotnou, čistící krém, v případě potřeby hloubkové čištění, čistící maska a příjemná lymfatická stimulace, které Vás přivede do stavu blaženosti.


Po lymfatické stimulaci přijde pleťová kůra, maska, masáž dekoltu, velmi příjemný teplý obklad na šíji a na závěr protažení nohou a tím i celé páteře. U této celostní péče si opravdu báječně odpočinete, uvolníte se a odcházíte jako nový člověk. Celá procedura trvá dvě hodiny a věřte, že stojí za to. Po dvou hodinách odcházíte plná nové energie a chuti do života.


 Někdo utrácí za knihy, někdo na CD, někdo za kabelky či šperky, někdo za kosmetiku :-) V ateliéru péče o krásu Vám paní majitelka a kosmetička zároveň poradí jak o pleť pečovat a pomůže Vám s výběrem vhodných přípravků, které si u ní můžete rovnou zakoupit.


A věřte, milé dámy, pokud jsem Vás navnadila, že si to všechny zasloužíme! Mějte se tedy rády, hýčkejte se a rozmazlujte se. Bez výčitek, prosím! A třeba právě teď je ten pravý čas napsat Ježíškovi.... I já jsem tuto návštěvu dostala jako dárek a moc jsem si to užila :-)


2 komentáře:

  1. Ach, ach, ach a ách! To je asi tak všechno, co mě při čtení tvého páteční článku napadá, milá Báro. ;-) I přes monitor cítím tu omamnou vůni bylinek...taková jemná a něžná péče! Dr. Hauschka patří mezi moje nejmilejší kosmetické hýčkání a každý jeho výrobek je bezkonkurenční. Ježíškovi jdu napsat bezodkladně, protože takové rozmazlování já ráda! Baruško, jsem moc ráda, že jsi na svém blogu představila tuhle úžasnou inspiraci, jak potěšit svou pleť a smysly.
    Krásný sobotní večer, Vivi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, v tomhle jsme asi naladěny na stejnou vlnu. Taky mám seznam pro Ježíška, co bych ještě moc ocenila :-) Akorát na tu Tvoji krásnou tabulku by se mi to nevešlo! Krásný večer i Tobě, Vivi.

      Vymazat